ALİ ERBAŞ ORDU'DA FİLİSTİN İÇİN DUA EDECEK!

Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından 13 Ekim Cuma (yarın) ülkedeki bütün camilerde Mazlumlara Dua, Filistin’e Vefa” başlığıyla düzenleyeceğimiz sabah namazı buluşması ve dua programı düzenlenecek.

Ordu’nun Altınordu ilçesinde bulunan Yalı Camii’ndeki sabah 06.00’daki sabah namazı buluşmasına da Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş’ta katılacak. Erbaş burada İsrail zulmü altındaki Filistin için dua edecek.

Programla ilgili açıklama yapan Başkan Erbaş, “Diyanet İşleri Başkanlığı olarak 13 Ekim Cuma (yarın)  ülkemizin dört bir yanındaki tüm camilerimizde “Mazlumlara Dua, Filistin’e Vefa” başlığıyla düzenleyeceğimiz sabah namazı buluşması ve dua programına ben de Ordu Yalı Camii’nde katılacağım. Yüce Rabbimiz yapmış olduğumuz kavli ve fiili duaları kabul eylesin.”

Yurdun tamamındaki camilerde dua edileceğini söyleyen Başkan Erbaş, “Terör örgütlerine karşı güvenlik güçlerimizin yaptığı operasyonlarda şehit olan kahraman Mehmetçiklerimiz ve Filistin’de katledilen masumların ruhları, yaralananların şifa bulması, tüm dünya mazlumlarının zalimlerin zulmünden kurtulması, Kudüs başta olmak üzere tüm İslam beldelerinin huzur ve sükûnu için dualar edilecek. Aynı zamanda aziz şehitlerimiz için okunan hatimlerin de duası yapılacaktır. Aziz milletimizi yarın sabah namazı buluşmasına ve yapılacak olan bu dualara katılmaya davet ediyorum.”