ÇAMBAŞI YAYLASI'NDA YOĞUN KAR YAĞIŞI BAŞLADI

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre, bu gece saatlerinden itibaren Ordu’da kuvvetli ve çok kuvvetli, (21-75 kg/m2) sağanak ve gök gürültülü sağanak, yüksek kesimlerde kuvvetli ve yer yer yoğun kar yağışı bekleniyor.

Kuvvetli yağışlarla birlikte ulaşımda aksamalar, sel, su baskını, heyelan, yüksek kesimlerde buzlanma ve don gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerektiği belirtildi.

Meteoroloji tarafından yapılan uyarının ardından Ordu’nun Kabadüz İlçesine bağlı Çambaşı Yaylası’nda bu akşam yoğun kar yağışı başladı. Halen devam eden ve gece boyunca da devam etmesi beklenen kar yağışı sonrasında kar kalınlığının 20 santimi bulması bekleniyor.

BAŞKAN GÜLER’DEN KAR PAYLAŞIMI

Öte yandan Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Hilmi Güler kar açan iş makinesi fotoğrafıyla yaptığı paylaşımda, Ordu'muzun yüksek yerlerinde an itibari ile yoğun kar yağışı başlamıştır. Senin ve arkadaşlarının vakti bu sene biraz erken geldi aslanım. Açılacak yollar sizi bekliyor. Ayrıca, yüksek kesimdeki vatandaşlarımız lütfen araçlarınızda zincir, çekme halatı ve takoz bulundurunuz.” dedi.