CEMAL ENGİNYURT OĞLUNUN NİŞANINI YAPTI

Demokrat Parti Genel başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili Cemal Enginyurt, sosyal medyadan yaptığı paylaşımda Ankara’da düzenlenen törenle oğlu Alptürk ile Gülce’nin nişanlandıklarını duyurdu.

Nişan törenine iki aile üyeleriyle birlikte Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş ile Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal ile siyaset ve iş dünyasından çok sayıda kişi katıldı.

Nişan yüzüklerini Mansur Yavaş ve Gültekin Uysal’ın taktığı tören sonrası Cemal Enginyurt, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, “Kıymetli evladım ALPTÜRK ile GÜLCE kızımızın nişan yüzüklerini taktık. Evlatlarıma ömür boyu mutluluklar diliyorum. Bahtları açık olsun. Allah’ım başka mürüvvetlerini de görmeyi nasip etsin inşallah.

Bizleri bu Mutlu günümüzde yalnız bırakmayan başta Ankara Büyükşehir belediyemizin kıymetli başkanı Sn Mansur Yavaş, Demokrat Parti Genel başkanımız Sn Gültekin Uysal, Ankara Mv Sn Deniz Demir, İzmir Mv Sn Salih Uzun, Ankara Kent konseyi başkanımız Sn Halil İbrahim Yılmaz, kıymetli dostum Sn Sedat Şahin, Sn Recep Ali Keydal, Sn Cansel Poyraz Akyol ve bütün dostlara teşekkür ederim. Sağolsun var olsunlar.”