'ELLERİ KIRILSIN'

CHP Altınordu Belediye Başkan Adayı Şenel Öztürk, 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü dolayısıyla bazı fındık fabrikaları, tekstil atölyeleri ve iş yerlerini ziyaret ederek kadınların 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Gününü karanfil vererek kutladı.

İsmet paşa ve sırrı paşa caddelerinde de kadınlarla da buluşan Öztürk; “Sağlıklı aile ve güçlü toplum yapısının temel taşını oluşturan kadınlarımızın Altınordu Belediyesinde karar mekanizmalarında olmasını sağlayacağım” dedi.

CHP Altınordu Belediye Başkan Adayı Şenel Öztürk yaptığı açıklamasında; “Dünyada, ülkemizde ve kentimizde kadına şiddete hayır diyorum. Lütfen kadına şiddete hayır deyin. Kadına kalkan eller kırılsın. Biz belediye yönetiminde kadınlarımızın karar mekanizmalarında olmasını sağlayacağız. Kadınlarımız geride durmasın öne çıksınlar. Kadınlarımız kutsaldır. Kadınlarımız tarihin her döneminde bütün toplumlarda zarafetin ve şefkatin sembolü olmuş, bu özellikleri sayesinde adına kitaplar, şarkılar, şiirler yazılarak yüceltilmeye çalışılmıştır. Kadınlarımızın ülkenin geleceğini oluşturan genç nesillerin yetişmesinde hepimizden fazla emeği olduğunu asla unutmamalıyız” şeklinde konuştu.

Kadınlara Fırsat Verilmeli
CHP Altınordu Adayı Şenel Öztürk; “Kadınlarımıza fırsat tanındığında siyaset, bilim ve spor alanında erkekler kadar başarılı oldukları göz önündedir. Dolayısı ile kadınlarımıza fırsat verilmeli. Kadınlarımızın yaratıcılıkları, çalışkanlıkları ile iş hayatında yer almaları ve siyasette de daha etkin rol oynamaları, ülkenin ilerleme ve gelişme sürecinde önemli farklılık yaratacaktır. Kadınlarımızda kendilerini geri çekmesinler. Evdeki aktif rollerini siyaset ve iş dünyasında da göstersinler” ifadelerini kullandı.