CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN TARİH VERDİ

31 Mart Mahalli Seçimleri için partilerde hazırlıklar tüm hızıyla devam ediyor. Ordu Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olarak Hilmi Güler’i gösteren AK Parti’de ilçe belediye başkan adayları ise henüz açıklanmış değil.

 

2014 yerel seçimlerinde 20’de 20 yaparak büyük bir zafer elde eden AK Parti’de ilçe belediye başkan adaylarının belirlenmesi için yoğun bir şekilde çalışmaların devam ettiği belirtilirken, en fazla merak edilen konu ise adayların ne zaman açıklanacağı sorusu.

 

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin TBMM Grup Toplantısı'nın ardından gazetecilerin gündeme ilişkin sorularını yanıtladı.

 

Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Adaylık açıklaması 2018'de mi olacak?" sorusuna, "Yakındır, 29 Aralık'ta olabilir. Size bu müjdeyi vermiş olayım." karşılığını verdi.

 

Öte yandan Cumhurbaşkanı Erdoğan, başka bir soru üzerine, Cumhur İttifakı kapsamında iş birliği yapılacak illerin büyük oranda netleştiğini de söyledi. Ordu’da AK Parti ve MHP arasında işbirliği yapılacak mı, yapılacaksa bu nasıl olacak? Sorusu henüz net bir cevap bulmuş değil.