AK PARTİ ORDU MİLLETVEKİLİ HAMARAT'TAN KURBAN BAYRAMI MESAJI

Ak Parti Ordu Milletvekili Mustafa Hamarat, Kurban Bayramı dolayısıyla kutlama mesajı yayımladı. Tüm dünyada huzurun ve barışın hakim olduğu bayram dileklerinde bulunan Mustafa Hamarat, bayram mesajında şöyle dedi;

"Mensubu olduğumuz kadim medeniyetimiz bize asırlar boyunca, birliği, beraberliği, sevgiyi hoşgörüyü ve paylaşmayı öğütlemiştir. Bayramlarımız da bu duyguların en yoğun yaşandığı günlerdendir.

Bugün İslam Âlemi olarak bir bayrama daha ulaşmanın buruk sevincini yaşıyoruz. Başta Filistin olmak üzere dünyanın değişik bölgelerinde zulme maruz kalan mazlum coğrafyanın yaşadığı acıyı yüreğimizin derinlilerine hissediyoruz. En büyük temennimiz ve duamız odur ki bu eşi görülmemiş vahşet bir an önce son bulsun.

Tüm dünyanın gözü önünde toprakları işgal edilen Filistinli kardeşlerimizin yaşama hakları elinden alınmasın. Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın önderliğinde başlatılan ve millete hizmet yolunda sayısız esere imza atan AK Parti’ dün olduğu gibi bugün de aynı heyecan ve istekle çalışmalarına devam ediyor. Biz de bu süreçte Ordu'nun milletvekili olarak Ordu'muza kazandıracağımız hizmetler için çalışmalarımıza devam edeceğiz.

İlimize gelecek her yatırımın takipçisi olacağız. Ordu'muzun hep daha iyisine layık olduğunu asla aklımızdan çıkarmadık. Çıkarmayacağız. Bu duygu ve düşüncelerle başta Ordulu hemşerilerimiz olmak üzere Alem-i İslam’ın bayramını tebrik ediyorum. Bayramda görev alacak tüm kamu görevlilerimize kolaylıklar diliyorum. Bayram vesilesi ile yollarda olacak vatandaşlarımızın kurallara riayet etmelerini özellikle istirham ediyorum. Tüm dünyada huzurun, barışın ve esenliğin hakim olduğu nice bayramlara" dedi.