ORDUSPOR 1967 5 TRANSFERİ BİRDEN AÇIKLADI

TFF 3. Lig’de mücadele eden Orduspor 1967, transferde atağa kalktı. Mor beyazlı ekip, dün akşam 4 transferi daha resmen açıkladı. Orduspor 1967, Mert Denizli, Yusuf kanal, Recep Metin, Muhammet Ali Yılmaz ve Muhammet Can Tuncer ile sözleşme imzaladı.

Bu transferlerle ilgili kulüpten yapılan açıklamalar şöyle;

HOŞ GELDİN MERT DENİZLİ

Orduspor Futbol Kulübü Turgutluspor'un stoperi Mert Denizli ile 2 yıllık sözleşme imzaladı. Genç yetenek Denizli imzayı İstanbul'da düzenlenen törenle attı. Camiamıza hayırlı olsun.

HOŞ GELDİN YUSUF KANAL

Orduspor Futbol Kulübü orta saha oyuncusu Yusuf Kanal ile 2 yıllık anlaşma sağladı. Yusuf Kanal'a hoş geldin diyor, Mor- Beyazlı formamız altında başarılar diliyoruz.

HOŞ GELDİN RECEP METİN

Orduspor Futbol Kulübü orta saha oyuncusu Recep Metin ile 1 yıllık anlaşma sağladı. Recep Metin'e hoş geldin diyor, Mor- Beyazlı formamız altında başarılar diliyoruz.

HOŞ GELDİN MUHAMMED ALİ YILMAZ

Orduspor Futbol Kulübü kenar oyuncusu genç yetenek Muhammed Ali Yılmaz ile 2 yıllık anlaşma sağladı. Yılmaz'a hoş geldin diyor, Mor- Beyazlı formamız altında başarılar diliyoruz.

ORDUPSOR'DAN ÇİLEK TRANSFER!

HOŞ GELDİN MUHAMMET CAN TUNCER

Yıldız kaleci başarılı isim Muhammet Can Tuncer Orduspor Futbol Kulübü ile 2 yıllık sözleşme imzaladı. Tuncer'e hoş geldin diyor, Mor- Beyazlı formamız altında başarılar diliyoruz.