BAŞKAN GÜLER: ORDU'YA 3 YENİ OSB KURUYORUZ

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır ile bir araya geldi. Ziyarette Ordu’da devam eden ve yapılması planlanan Organize Sanayi Bölgelerinin durumu ele alındı.

Mesudiye, Akkuş ve Aybastı’da yeni OSB’ler kuracaklarını söyleyen Başkan Güler, “Ordu'da sanayinin ve istihdamın geliştirilmesi amacı ile Organize Sanayi Bölgelerimizin büyütülmesi, kamulaştırmasına katkıda bulunduğumuz Altınordu II. Organize Sanayi Bölgesi'nin altyapı ihalesinin ise bir an önce yapılması için çalışmalarımızı aralıksız sürdürüyoruz. Bu çalışmaların yanı sıra şehir ekonomisini güçlendirmek amacıyla Mesudiye, Akkuş ve Aybastı’da üç adet Organize Sanayi Bölgesi kurmak için kolları sıvadık.”

Destek ve ilgisi için Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır’a teşekkür eden Güler, “Bu çalışmaları hızlandırmak için Sanayi ve Teknoloji Bakanımız Sayın Mehmet Fatih Kacır ile bir araya geldik. İlimize göstermiş olduğu yakın ilgiden dolayı değerli bakanımıza teşekkür ediyorum.” dedi.