ORDU'DA MOTOSİKLETİN ÇARPTIĞI CANSU HAYATINI KAYBETTİ

Ordu’nun Altınordu ilçesi Ordu-Ulubey Yolu Şahincili Mahallesi Sivil Savunma Kavşağı mevkiinde dün akşam saat 21.00 sularında Nurettin Öztürk ve kızı 7 yaşındaki Cansu'nun yolu karşıdan karşıya geçmeye çalıştıkları sırada, Efe K.’ın kullandığı motosikletin çarpması sonucu trafik kazası meydana geldi.

Çarpmanın etkisiyle Nuri Öztürk, kızı Cansu ve motosiklet sürücüsü yaralandı. Olay yerine hızla intikal eden 112 Acil Servis ekipleri tarafından yaralılara olay yerinde yapılan ilk müdahalenin ardından çevredeki hastanelere sevk edildi.

Ne yazık ki, 7 yaşındaki Cansu Öztürk, hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Cansu'nun babası Nurettin Nuri Öztürk ile motosiklet sürücüsünün hastanede tedavilerinin devam ettiği öğrenildi.

Küçük Cansu Öztürk’ün, bugün Altınordu ilçesi Şirinevler Mahallesi Küçük Camii’nde Cuma namazı sonrası kılınan cenaze namazından sonra Yıldız aile kabristanlığında dualar ve gözyaşları arsında son yolculuğuna uğurlandı.

Kazanın ardından bölge halkı, bu tür trajik olayların bir daha yaşanmaması için gerekli önlemlerin alınmasını talep etti. Yetkililer, kazanın nedenine ilişkin soruşturmanın devam ettiğini belirtti.