ORDU’NUN ÇINARLARI UNUTULMAZ BİR GÜN YAŞADI

Ordu Büyükşehir Belediyesi ve Ordu Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü iş birliğinde 1 Ekim Dünya Yaşlılar Günü kapsamında program düzenlendi. Fatsa Huzurevinde gerçekleştirilen programda yaş almış vatandaşlar eğlenceli bir gün geçirdi.

Ordu Valisi Muammer Erol, Ordu Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Celal Tezcan, Fatsa Belediye Başkanı İbrahim Ethem Kibar ve protokol mensuplarının katıldığı etkinlik, Kuran-ı Kerim okunarak dualar edilmesi ile başladı.

2020 yılında hizmete açılan Fatsa Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezinde kapasitenin 60 olduğunu söyleyen Vali Muammer Erol, “30 kadın, 30 erkek olmak üzere toplam 60 büyüğümüzü burada ağırlıyoruz. Türk Milleti olarak her zaman yaşlılarımıza değer veriyor, saygı gösteriyoruz. Geçmişi günümüze bağlayan, milletimizin yaşayan hafızası değerli büyüklerimizin 1 Ekim Dünya Yaşlılar Günü’nü kutluyor, sağlıklı uzun ömürler diliyorum” dedi.

"Ordu’nun Çınarları Gününüz Kutlu Olsun" yazılı pasta kesimi ile devam eden programda günü unutulmaz kılmak adına Ordu Büyükşehir Belediyesi Kent Orkestrası eşliğinde müzik dinletisi yapıldı. Türküler, şarkılar eşliğinde doyasıya eğlenen vatandaşlar günün tadını çıkardı.