ORDU’DA YEKTA ÖĞRETMEN'E SON DERS ÇIKIŞINDA SÜRPRİZ VEDA

Ordu’nun en eski lisesi olan Ordu Lisesi Görsel Sanatlar Öğretmeni Yekta Keskin, emekliye ayrıldı. Okulundan ayrılırken, ise sürpriz bir vedayla karşılaşan öğretmenleri için öğrenciler, koridorda sıraya dizildi.

Okul Müdürü ile vedalaşarak dışarı çıkan Keskin, gördüğü manzara karşısında duygusal anlar yaşadı. Öğrenciler ve mesai arkadaşlarının alkışları arasında koridorda yürüyen Keskin, duygularını daha sonra sosyal medya hesabından yaptığı veda mesajıyla paylaştı.

Keskin mesajında "Sevgili Öğrencilerim, Değerli Veliler ve Kıymetli Meslektaşlarım, Bu mesajı yazarken duygularımı tarif etmekte zorlanıyorum. Burada geçirdiğim yıllar, hayatımın en değerli anıları arasında yer alacak. Sizlerle birlikte çalışmak, birlikte öğrenmek ve birlikte büyümek benim için büyük bir onur ve mutluluk kaynağı oldu.

Bu süreçte bana verdiğiniz destek, sevgi ve güven için hepinize sonsuz teşekkürler. Öğrencilerimin her birinin başarılarını görmek ve onlara rehberlik edebilmek benim için tarif edilemez bir mutluluktu. Velilerimizin desteği ve işbirliği ise bu yolculuğu daha anlamlı kıldı.

Emekliye ayrılmam nedeniyle ayrılacak olmamın burukluğu içinde, her birinize en içten sevgilerimi ve en iyi dileklerimi sunuyorum. Her zaman kalbimde olacaksınız. Sevgi ve Saygılarımla," ifadelerini kullandı.

“Ona da böyle bir veda yakışırdı"

Keskin'in mesai arkadaşları sınıf öğretmenler de onu abi gibi gördüklerini, okulda çok sevilen biri olduğunu ifade etti. Mesai arkadaşları, “Okulumuzda fark yaratan bir öğretmendi. Ona da böyle bir ve yakışırdı. Bence öğretmenler bu şekilde uğurlanmalı ve bu değeri almalılar." diye konuştu.