FATSA'DA GALATASARAY VE FENERBAHÇE FORMALARA TAM NOT

Tv100'de yayınlanan ve Volkan Demirel, Ümit Karan ve Tümer Metin’in yorumculuk yaptığı Ersin Düzen ile Futbolun 100'ü programına bu hafta sonu Galatasaray teknik direktörü Okan Buruk konuk oldu.

Programda Ersin Düzen ve yorumcular ile birlikte Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, Fatsa'da üretilen Galatasaray ve Fenerbahçe'nin giydiği formalardan övgüyle bahsetmeleri dikkat çekti.

EMEĞİMİZ, ALINTERİMİZ, DOĞAL OLARAK HAKLI GURURUMUZ…

Fatsa’da üretilen formalara yapılan övgü dolu yorumlar sonrası Fatsa Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Tayfun Karataş, açıklama yaptı. sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda Karataş, şöyle dedi;

“Önceki gün bir ulusal kanalda yayınlanan futbol programında Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk ve ülkenin ünlü futbol profesyonelleri tarafından Fatsa OSB’mizde üretilen formalar yorumlandı ve bizim insanımızın el emeği olan bu formalar futbol profesyonellerinden tam puan aldı. Bizler de haklı olarak bunun gururunu yaşadık.

Bizlere bu gururu yaşatan yatırımcılarımıza ve üretime değer katan emekleriyle tüm çalışan kardeşlerime minnet ve teşekkürlerimi sunarım. Birlikte daha nice gurur dolu hikayeler yazacağız inşallah