52 ORDUSPOR'A KUPADA ZORLU RAKİP

Ziraat Türkiye Kupası 3. Eleme Turu Kura Çekimi, TFF Riva Hasan Doğan Millî Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri'nde düzenlenen törenle yapıldı. Yapılan kura çekimi sonrası kupaya 3. Turdan başlayan 52 Orduspor Futbol Kulübü ile tur atlayan Fatsa Belediyespor’un rakipleri belli oldu.

Kupada 52 Orduspor’un rakibi Şanlıurfaspor olurken, Fatsa Belediyespor’un rakibi de Karaman Futbol Kulübü oldu.

Eşleşme sonrası açıklama yapan 52 Orduspor, “29-30-31 Ekim'de oynanacak olan Ziraat Türkiye Kupası 3. Tur müsabakaları bugün gerçekleştirilen kura çekimi ile belirlendi. Ziraat Türkiye Kupası 3. Tur'da rakibimiz Şanlıurfaspor oldu. Şanlıurfaspor ile evimizde kaşılaşacağımız müsabakanın günü ve saati ilerleyen günlerde netlik kazanacak.”

Ziraat Türkiye Kupası 3. Eleme Turu'nda, 2. Eleme Turu müsabakaları sonucu tur atlayan 32 takımın yanı sıra Trendyol Süper Lig'den 4, Trendyol 1. Lig'den 7, Nesine 2. Lig'den 9 ve Nesine 3. Lig'den 18 olmak üzere toplam 70 takım mücadele edecek. Müsabakalar tek maç eleme usulüne ve seri başı sistemine göre 29, 30 ve 31 Ekim tarihlerinde oynanacak, müsabaka programı ise daha sonra ilan edilecek. Müsabakalar, kurada küçük numarayı çeken takımların sahasında oynanacak ve galip gelen 35 takım tur atlayacak.