RUS UYRUKLU MARGARİTA KARACA ORDU'DA TOPRAĞA VERİLDİ

8 Ekim'de Ordu’nun Altınordu ilçesine bağlı Kumbaşı Mahallesi’nde bulunan evinden çıktıktan sonra bir daha haber alınamayan Rus uyruklu Margarita Karaca’nın ailesi tarafından yapılan kayıp ihbarından sonra bulmak için güvenlik güçleri geniş çaplı arama başlattı.

Margarita Karaca’nın kaybolduğu günden itibaren iyi bir haber alabilmek için vatandaşlardan sosyal medya aracılığıyla yardım talebinde bulunan ailesi ve yakınları, aradan geçen 8 günün sonunda acı haber aldı.

Ordu İl Emniyet ekiplerince devam edilen arama çalışmaları sonucunda Margarita Karaca'nın cansız bedeni 15 Ekim Salı saat 15.00 sıralarında Altınordu ilçesi Boztepe Mahallesi Pirahmet mevkiindeki fındık bahçesinde bulundu.

Ölüm nedeni henüz belli olmayan Margarita Karaca için bugün Ordu'da cenaze töreni düzenlendi. Cenazeye, CHP İl Başkanı Bülent Akpınar, Margarita Karaca'nın Ordu ve Rusya'dan gelen yakınları ve vatandaşlar katıldı.

Cenaze töreninde Ordu Protestan Kilisesi papazı olan Tom Scott da hazır bulundu. Papaz Tom Scott cenaze töreninde dua okudu. Töreninin ardından Karaca'nın cenazesi Hatipli Şehir Mezarlığı'nda toprağa verildi.