BUKET KAYMAKAM İLK GÖZAĞRISI GÜRGENTEPE'YE VEDA ETTİ

Gürgentepe ilçe Kaymakamı Buket Yeşilgül'ün tayini çıktı. Kaymakam Yeşilgül ilçeye veda etti. Bu akşam onuruna verilen veda yemeğiyle Gürgentepelilere veda eden Kaymakam Yeşilgül, kapsının her zaman Gürgentepelilere açık olduğunu söyledi.

Gürgentepe’ye veda eden Kaymakam Yeşilgül, “İlk göz ağrım Gürgentepe, benim için müstesna bir yer olmuştur. Gürgentepe’de 1 sene görev yapmak şahsım adına onur olmuştur. Görev yaptığım süre içerisinde, bundan önce görev yaptığım yerlerde olduğu gibi Devletimin bana verdiği görev ve sorumluluğu, yasalara ve mevzuatlara uygun olarak halkımızın ortak beklentileri ve yararı doğrultusunda kullandım. Başta güvenlik, eğitim, tarım, sağlık, kültür, spor ve sosyal hizmetler olmak üzere pek çok alanda çalışma ve faaliyetler içerisinde bulundum.”

Gürgentepelileri tanımış olmaktan mutlu olduğunu söyleyen Yeşilgül, “Şimdi aziz vatanımızın bir başka köşesinde aynı azim ve kararlılıkla Kaymakam olarak görevimize devam edeceğiz. Bir yandan sizlerden ayrılacak olmanın hüznünü yüreğimde hissederken, diğer yandan da, siz değerli kadirşinas Gürgentepeli hemşerilerimi tanımış olmanın, görevimi layıkıyla yapma ve geride güzel eserler bırakma gayreti içinde olmanın ve burada sağlam dostluklar edinmiş olmanın vicdani rahatlığını yaşıyorum. Temennim o ki; sevgi, saygı, hoşgörü ve kardeşliğin yaşandığı bu coğrafyada birlik, beraberlik ve kardeşliğimiz ebediyen hüküm sürsün. Türkiye’nin neresine gidersem gideyim, hangi görevde bulunursam bulunayım, unutmayın ki kapım Gürgentepeli hemşerilerime her zaman açık olacaktır.”

İlçeye veda eden Kaymakam Yeşilgül, “Bu duygu ve düşüncelerle, hizmet etmekten onur duyduğum ilçemizden ayrılırken, başta Sayın Valimiz olmak üzere diğer İlçe Kaymakamı meslek büyüklerime ve meslektaşlarıma, Belediye Başkanımıza, Hakim ve Savcılarımıza, Siyasi Partilerimizin İlçe Temsilcilerine, Tüm Kamu Kurum ve Kuruluşlarımızın yetkililerine, Muhtarlarımıza, çok kıymetli Şehit yakınlarımız ve Gazilerimize, Sivil Toplum Kuruluşu Temsilcilerimize ve hizmet etmekten büyük bir onur ve gurur duyduğum siz Gürgentepe’li hemşehrilerime en içten duygularımla şükranlarımı ifade ediyorum. Tüm kalbi duygularımla kalın sağlıcakla…”