KADİR İNANIR BİR HAFTA SONRA TABURCU OLUYOR

Uzun süredir hastanede tedavi gören Türk sinemasının usta ismi Ordulu Kadir İnanır'dan sevindirici bir haber geldi. İnanır'ın hayat arkadaşı Jülide Kural, ünlü sanatçının sağlık durumunun iyiye gittiğini ve önümüzdeki hafta taburcu olacağını duyurdu.

Jülide Kural, İnanır'ın yaşamla bağlarının çok güçlü olduğunu belirterek, “Kadir daha iyiye gidiyor. Önümüzdeki hafta eve çıkma planımız var. Ama elbette fizik tedavi devam edecek. Memleket meselelerini her daim kaygıyla ama yine de umutla izlemeyi sürdürüyor. Yine çok kızıyor her zamanki gibi; eskiye oranla daha az da olsa o güzel gülümsemesini bizden sakınmıyor ne iyi ki! Kanımca sinemayı özlüyor hem de çok özlüyor," dedi

Kadir İnanır, 24 Mart'ta evinde beyin damarına pıhtı atması sonucu acil olarak Ümraniye Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırılmıştı. Dört ay süren yoğun bakım sürecinin ardından normal odaya alınmış ve taburcu olmuştu. Ancak Temmuz ayında akciğerinde oluşan enfeksiyon nedeniyle bu kez Koç Üniversitesi Hastanesi’nde tedavi altına alınmıştı.