KADINLAR GÜNLERİNDE NİRAN ÜNSAL'LA COŞTU

Ordu Belediyesi, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle Ordulu hanımlarla Ünlü Şarkıcı Niran Ünsal’ı Buluşturdu. Atatürk Kapalı Spor Salonu Ordunun dört bir yanından gelen bayanlarla doldu taştı. Ordulu hanımlar konser boyunca Niral Ünsal şarkılarıyla derdi tasayı bir kenara bırakıp eğlendi.

Ordu Belediye Başkanı Seyit Torun da konsere eşiyle birlikte katıldı. Konserde konuşma yapan başkan Torun tüm kadınların kadınlar gününü kutlayarak, “Kadınlarımızın, annemiz, eşimiz, kardeşimiz, olduğunu unutmadan, insanı insan yapan değerlerimizi geliştirebilmek için yaptığı katkıları unutamayacağımızı ifade ediyor, 8 Mart Dünya Kadınları gününü bir kez daha kutluyor, tüm kadınlarımıza saygılarımı sunuyorum. Tüm kadınlar sizler sevginin, sizler şefkatin, sizler merhametin sembolüsünüz. Toplum ve birey olarak sizlere olan borcumuzu asla ödeyemeyiz. Çünkü sizler bizim anamız, bacımız, kardeşimiz, hayat arkadaşımızsınız”

Ordu Belediye Başkanı Seyit Torun ayrıca, “Dinimizde ve kültürümüzde kadınlarımıza verilen değer özellikle vurgulanmış olsa da bugün ülkemizde yaşanan gelişmeler ve kadınlarımıza dönük baskı ve şiddet, kadın hakları konusunda daha yapacak çok şeylerimizin olduğunu acı bir şekilde bizlere göstermektedir. Gerek iş hayatında, gerek politikada ve gerekse sosyal hayatımızda kadınlarımıza daha fazla ihtiyaç duyulduğu bir gerçektir. Bunun için ülkeyi yönetenlere ve bizlere de önemli sorumluluklar düşmektedir.”

Konserin sonunda ise Seyit Torun ve eşi, Ünlü Şarkıcı Niran Ünsal’a plaket ve çiçek takdim etti.