MİNİKLERİN GÖSTERİSİ BÜYÜKLERİ BÜYÜLEDİ

2013-2014 Eğitim Öğretim yılının sonuna yaklaştıkça okullarında yılsonu etkinlikleri başladı. Bu okullardan biri de Altınordu Altınfındık İlkokulu 1.G Sınıfı Öğrencilerinin öğretmenleri Hatice Figen önderliğinde Ordu Belediyesi Karadeniz Tiyatrosu’nda düzenlediği Okuma Bayramı Etkinliğiydi.

Öğrenciler, sahnede şiirler okuyup, şarkılar ve türküler söyledi. Yine minikler, tiyatroculara taş çıkartacak beceride skeçler sahnelediler.

Okuma Bayramı Etkinliği’nin son bölümünde ise Altınfındık İlkokulu 1. Sınıf Öğrencileri, Okul Halkoyunları Eğitmeni Mehtap Avcı Türe’nin hazırlamış olduğu halkoyunları gösterisi sundular.

Hekimoğlu efsanesini canlandıran minik öğrencilerin gösterisi izleyenleri büyülerken, aynı zamanda salonda duygusal anlarda yaşattı. Hekimoğlu’nu canlandıran öğrencinin vurulma sahnesi ise annesini gözyaşlarına boğdu.

Minik öğrencilerin yurdun çeşitli yörelerinden harmanladığı oyunları oynamadaki beceri ve maharetleri, salonu dolduran büyükler tarafından hayranlıkla izlenirken, gösterinin sonunda tüm salon ayakta alkışladı.