'İNŞALLAH 4 MİLYAR LİRAYA ORDU ŞEHİR HASTANESİ'Nİ AÇARIZ'

Samsun Şehir Hastanesi’nin açılış tarihinin belli olmasının ardından gözler Ordu Şehir Hastanesi’ne çevrilmişti. Konuyla ilgili açıklama yapan Milliyetçi Hareket Partisi Ordu Milletvekili Naci Şanlıtürk, Ordu Şehir Hastanesi inşaatının devam ettiğini ve son yapılan ihale sonrasında yapılacak çalışmalarla açılacağını söyledi.

Şanlıtürk, yaptığı açıklamada, fındıktan kokarcaya, arıcılıktan balıkçılığa kadar birçok konuya da değinirken, Ordu’da 200 bin noktada kışlak ilaçlaması yapılacağını söyledi.

“HIZLI BİR ŞEKİLDE YAPILMASINI İSTİYORUZ”

Şehir hastanesi projesine de değinen Şanlıtürk, “Ordu’da şehir hastanesi inşaatı devam ediyor. Hızlı bir şekilde yapılmasını istiyoruz. Basında bir takım haklı eleştiriler de oldu. Onları da kabul ediyoruz. Bu hastane 1 milyar 325 milyon liraya ihale edildi. Daha sonra 4 küsur milyar liraya bir daha ihale oldu. İnşallah bu paraya hastaneyi açmış oluruz.” dedi.

“ULAŞIM KISMI DA TAMAMLANACAK”

Şehir hastanesine ulaşım konusunda da konuşan Şanlıtürk, şunları kaydetti; “Ordu şehir hastanesinin bağlantı yollarıyla ilgili ulaştırma bakanlığımıza konuyu ilettik. Yine Cumhurbaşkanımız birinci ağızdan söylemişti. İnşallah Ordu Büyükşehir Belediyemizde oradaki 1/5000’lik planla ilgili imar yollarının açılmasını da temin ederse, şehir hastanesiyle ilgili kısım da tamamlanmış olacak.”