ORDU BAROSU'NDA YENİ BAŞKAN BİRSEN UÇAR OLDU

Ordu Barosu Başkanlığı 30. Olağan Genel Kurulu’nda 4 Aday Başkanlık için yarıştı. Mevcut Başkan Avukat Sibel Torun’un yeniden aday olmadığı bu genel kurulda rakiplerini geride bırakan Birsen Uçar, Ordu Barosu'nun yeni başkanı seçildi.

Dün konuşmaların yapıldığı genel kurulda bugün yapılan seçimlerde Avukat Birsen Uçar, Avukat Arzu Atabay Akçevre, Avukat Gülay Çörtük Uçar ve Avukat Uğurtan Kılıç, Ordu Barosu başkanı olmak için yarıştılar.

Yapılan seçim sonucunda, Avukat Birsen Uçar 295 oy, Arzu Atabay Akçevre 230 oy, Uğurtan Kılıç 131 oy, Gülay Çörtük Uçar 51 oy aldı. Buna göre en çok oyu alarak Avukat Birsen Uçar, Ordu Barosu’nun yeni başkanı oldu.

ULUBELİLER DAMGA VURDU

Öte yandan Ordu Barosu’nda Ulubeyli olan Haluk Murat Poyraz ve Sibel Torun’un ardından bir Başka Ulubeyli olan Avukat Birsen Uçar’ın seçilmesiyle üst üste üçüncü Ulubeyli başkan seçilmiş oldu.

Seçim sonuçlarına göre, baronun yönetim kurulunda görev alacak isimler ise Cihan Kamber, Fatma Duygu Poyraz, Furkan Usta, Gamze Aydın, Türker Akyol, Hüseyin Sercan Poyraz, Derya Kalyoncu, Oğuzhan Ergül, Şuri Bayav, Erdi Dikmen oldu.