ORDU'DA ÇIKAN FECİ YANGINDA 1'İ AĞIR 2 KİŞİ YARALANDI

Ordu’da bugün bir evde çıkan yangında ev kül olurken, biri ağır olmak üzere 2 kişi yaralandı. Yangında ev kullanılamaz hale gelirken, durumu ağır olan yaşlı kadın Malatya’ya sevk edildi.

 

Ordu’nun Altınordu ilçesine bağlı Şarkiye Mahallesi’nde bu sabah saatlerinde bir evde yangın çıktı. Sobayı benzinle yakarken, çıktığı belirtilen yangında evde olan 68 yaşındaki Zehra Şahin ile Ebru Çakır, komşuları tarafından evden çıkarıldı.

 

Olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından ambülansla hastaneye kaldırıldı. Ebru Çakır’ın dumandan etkilendiği yangında, vücudunda ağır ileri derecede yanık yaraları oluşan Zehra Şahin, Malatya’ya sevk edildiği öğrenildi.

 

Ordu Büyükşehir Belediyesi İtfaiye ekipleri tarafından müdahale edilen yangın kısa sürede kontrol alınırken, ev kullanılamaz hale geldi.

 

Öte yandan Şarkiye Mahallesi Muhtarı Emre Yayla, yaptığı açıklamada, Bugün mahallemizde meydana gelen ev yangınında ağır yaralanan Zehra Şahin Teyzemiz Malatya’ya sevk edilmiş olup gerekli yardımları siz değerli hayırseverlerden talep ediyoruz. Zehra Teyzemiz hastaneden çıkıp evine geldiği zaman yine küçücük dünyasında evinde huzurlu yaşasın diye hep birlikte el ele verip bu soğuk kış günlerinde zorda kalmaması adına destek olmanızı bekliyoruz. Rabbim kimseyi bu şekilde zorda bırakmasın hem sağlığından hem de yuvasından bu tür felaket ile imtihan etmesin” dedi.