ORDU'DA EYLEM HAZIRLIĞINDAYKEN YAKALANDILAR

Ordu Emniyet Müdürlüğü KOM Şube Müdürlüğü görevlilerince Organize Suç Örgütünün Ordu faaliyetlerinin tespit ve deşifresi amacıyla yapılan analiz çalışmalarında günü Ordu’ya eylem yapmak amacıyla gelen şüpheli A.O (18) ve Y.G. (20) ile Samsun ilinde bulunan şüpheli S.E. (23) yakalandı.,

Şüpheli şahısların işyeri, ikamet ve araçlarında yapılan aramalarda; 2 adet ruhsatsız tabanca, 2 adet şarjör, 79 adet 9-19 fişek, 2 adet şapka, 5 adet yüz maskesi, 2 adet siyah eldiven ele geçirildi. Adli makamlara sevk edilen 3 şüpheli tutuklandı.

Yine Ünye ilçesinde bir işyerinin kurşunlanması olayı ile ilgili yapılan çalışmalar kapsamında; Eylemi gerçekleştiren M.B.Ç. (21) ve eyleme yardım eden M.B.S (28), B.Ö. (24) ile şüpheliler yakalandığında araçta bulunan E.C.Ç (22) isimli 4 şüpheli yakalandı. Şüphelilerin kalmış olduğu ikamette yapılan aramada; 1 adet ruhsatsız tabanca, 2 adet şarjör, 45 adet 9-19 fişek, Ekilmiş 2 kök kenevir, 177 adet Extasy hap ele geçirilmiştir.

Gözaltına alınanlardan E.C.Ç., ifadesi alındıktan sonra serbest bırakılırken, adli makamlara sevk edilen 3 şüpheli çıkarıldıkları mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildiler.