ORDU'DA KUVVETLİ YAĞMURDA YOLLAR GÖLE DÖNDÜ

Ordu’da sabah saatlerinde başlayan kuvvetli sağanak yağmur, etkili olmaya devam ediyor. Ordu’nun birçok noktasında kuvvetli sağanak nedeniyle başta Ulubey yolu olmak üzere yollar bir anda su içinde kalarak, göle döndü.

Halen kuvvetli şekilde devam eden yağışlar nedeniyle göle dönen yollar sürücüleri zorlarken, ulaşımda da aksamalara neden oluyor. Özellikle Altınordu’nun Atasanayi mevkiinde su içinde kalan araç sürücüleri zor anlar yaşarken, ekipler, yollarda biriken suları tahliye etmek için çalışmalarına devam ediyor.

METEOROLOJİ ORDU’YU UYARDI

Öte yandan Meteoroloji Samsun 10. Bölge Müdürlüğü tarafından Ordu için uyarı yapıldı. Yapılan uyarıda, “Yapılan son değerlendirmeler ve meteoroloji radarı verilerine göre; halen Ordu çevrelerinde devam eden sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışların, akşam saatlerine kadar doğu ilçelerinde kuvvetli, öğle saatlerinde sonra Giresun ili ile Trabzon'un batısında yerel kuvvetli olması beklendiğinden sel, su baskını, yıldırım, heyelan ve ulaşımda aksamalar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir.” denildi.