ORDULU ÇOCUKLARA PARKI GÜLBEN ERGEN YAPACAK

Ordu’nun Altınordu ilçesinde 8 çocuğun evlerine yakın noktada park olmaması nedeniyle, sokakta "Park isteriz" sloganı atıp eylem yapmış ve o anları kaydedilip sosyal medyadan paylaşılmıştı.

Yerel medyada ilgi gören görüntüler ulusal medyaya da yansıyınca ünlülerden de konuya ilişkin destek mesajları gelmeye başladı. Son olarak çocukların talebine duyarsız kalmayan ünlü sanatçı Gülben Ergen’de X hesabından yaptığı paylaşımda çocuklar Gülsün Derneği olarak parkın yapımını üstleneceklerini söyledi.

Ergen yaptığı paylaşımda, “Ordu’da kendi sokaklarına oyun parkı yapılması için ellerinde pankartlarla yürüyüş yapıp yetkililere seslenen çocuklara sesleniyorum. @CocuklarGulsun diye ben talibim size salıncaklı kaydıraklı oyun parkı yapmaya. Hadi hemen yazın bana mahallenizi, adresinizi” dedi.

Gülben Ergen'in paylaşımına Altınordu Belediye Başkanı Ulaş Tepe, yanıt verdi. Başkan Tepe, "Merhaba Gülben hanım. Duyarlılığınız için çok teşekkür ediyoruz. Bu video sosyal medyaya ilk düştüğünde konuyla ilgileneceğimizin sözünü bu minik yüreklere vermiştik. Sizlerin de desteğiyle çok daha nitelikli bir parkı sevgili kardeşlerimize armağan edebiliriz" dedi.

Başkan Tepe'nin bu cevabına Gülben Ergen, "Ulaş bey merhaba. Cevabınıza, ilginize teşekkür ederim. Adres, çocukların yaş grubu ve zamanlama için dm’den haberleşelim lütfen" karşılığı verdi.