ORDULU DOLMUŞ SÜRÜCÜSÜNÜN YAPTIĞINA BAKIN SİZ!

Ordulu dolmuş sürücüsü misafirperverliğiyle gönülleri fethetti.. Amasya’da yaşayan Rıdvan İslamoğlu, ailesiyle birlikte Ordu’ya günübirlik gezmeye geldi. Ordu Altınordu’da bindiği şehir içi minibüs şoförü sürücüsünün yaptığı davranışı anlatan Rıdvan İslamoğlu, sürücünün “Siz bizim misafirimizsiniz diye para almadı” dedi.

İslamoğlu yaptığı paylaşımda, “Ailecek günübirlik Amasya'dan Ordu'ya gezi yaptık. Bu şehir içi minibüs şoförü beyefendi 5 kişilik ailenin teleferik durağından alıp şehir içinde yemek yiyebileceğiniz mekanın önünde bıraktı ve misafiriz diye hiç bir ücret almadı. 5 günlük kız babası Bu kardeşine teşekkür borç bilirim. Allah sevdiklerine bağışlasın”

Amasyalı Rıdvan İslamoğlu, Ordulu dolmuş sürücüsünün hareketini sosyal medyada paylaşmasıyla birlikte binlerce beğeni ve yorumla Ordulu sürücünün davranışı takdir edilip, teşekkür edildi.

Bu Ordu misafirperverliğine yakışır davranış ve değerlerimize sahip çıkmanın ve turizmi geliştirmenin en güzel yollarından birini gösteren, henüz 5 günlük kız çocuğu babası Ordulu dolmuşçu kardeşimize bizlerde teşekkür ediyoruz!