ORDULU ESKİ VALİ HAYATINI KAYBETTİ

 

Türkiye’nin birçok il ve ilçesinde kaymakamlık ve Vali Yardımcılığı görevlerinde bulunan 2017 yılında en son Denizli Vali Yardımcılığı görevinde iken emekli olan Ordu Mesudiyeli Hasan Gürsoy vefat etti.

 

2 çocuk babası olan Hasan Gürsoy'un cenazesi 17 Nisan Pazartesi günü öğle namazına müteakip Mesudiye Beyağaç (Zile) Mahallesi'nde toprağa verileceği öğrenildi.

 

Hasan Gürsoy kimdir? 

1952 Ordu - Mesudiye doğumludur. İlköğrenimini Mesudiye Beyağaç İlkokulunda, ortaöğrenimini Parasız Yatılı öğrenci olarak Rize Lisesi'nde, Yükseköğrenimini Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakultesi İktisat ve Maliye Bölümünde tamamlamıştır.

 

20 ay uzun dönem askerlik görevini tamamladıktan sonra, 5 yıl Emekli Sandığı Genel Müdürlüğünde memur, Trabzon - Çaykara, Nevşehir - Derinkuyu, Siirt - Pervari, Konya - Ilgın, Kayseri - Bünyan, Ankara - Kazan Kaymakamı Narlıdere kaymakamı ve Sivas, Bilecik, Mersin, Samsun ,Denizli Vali Yardımcısı olarak görev yapmıştır.

 

2013 Yılı Mia kararnamesiyle Yalova Vali Yardımcılığına Denizli Vali Yardımcısı Hasan Gürsoy ’un atanması kararlaştırıldı. Evli  ve iki çocuk babasıdır.