ORDULULARA KANDİL JESTİ

Ordu Büyükşehir Belediyesi Miraç Kandili nedeniyle halka kandil simidi dağıtırken, saat 15.00'dan sonra ise teleferik ücretsiz hizmet verdi.

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz'ın talimatıyla yapılan organizasyonda Altınordu ilçesinin üç farklı noktasına stand kuruldu. Teleferik alt istasyonu, Tahıl Pazarı ve İsmetpaşa Caddesi üzerinde kurulan standlarda vatandaşlara kandil simiti dağıtılırken, vatandaşların ise bu uygulamadan memnun oldukları gözlendi. Ayrıca Altınordu ilçesiyle birlikte diğer 18 ilçede de Ordu Büyükşehir Belediyesi tarafından vatandaşlara Kandil simidi dağıtıldı.

TELEFERİK ÜCRETSİZ HİZMET VERDİ
Ordu Büyükşehir Belediyesi Miraç Kandili nedeniyle teleferiği ücretsiz olarak halkın hizmetine sundu. Saat 15.00'dan sonra teleferik alt istasyonlarına giden vatandaşlar teleferikten ücretsiz olarak hizmet aldılar. Ordu Büyükşehir Belediyesi, daha önce de Regaip Kandili ve 1 Mayıs Emek ve Dayanışma günü nedeniyle teleferiği ücretsiz halkın hizmetine sunmuştu.

YILMAZ: HEMŞEHRİLERİMİZİN TALEP VE İSTEKLERİNİ DİKKATE ALACAĞIZ
Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, halkın beklentilerine cevap veren bir belediye anlayışı benimseyeceklerini belirterek, "Miraç Kandili nedeniyle teleferiği ücretsiz olarak hemşehrilerimizin hizmetine sunduk. Daha önce de 1 Mayıs ve Regaip Kandili nedeniyle aynı uygulamayı gerçekleştirmiştik. Biz hemşehrilerimizden gelen talep ve istekleri dikkate alan bir yöneticilik anlayışını benimseyeceğiz. Hiçbir zaman halkımızla kopuk olmayacağız. Ben bir kez daha tüm İslam aleminin Miraç Kandili'ni tebrik ediyorum" dedi.