ORDU'YA OKUMAYA GELEN GENÇ KIZ YAŞADIKLARINI ANLATTI

Ordu Üniversitesi İkizce Meslek Yüksekokulu öğrencisi F.A, sosyal medya üzerinden paylaştığı videoda cinsel istismara uğradığını ve çıplak fotoğraflarının çekildiğini açıkladı. Genç kadın, tanıştığı kişiler aracılığıyla yaşadığı korkunç olayları anlattı.

Yaşadıklarını anlatan F.A, “İlker S., adında biriyle tanıştım. Onlar aracılığıyla Mehmet adında biriyle samimiyet kurdum. Birlikte İstanbul’a gittik, iki kız ve iki erkek olarak. Ancak, İstanbul’da yaşadıklarım beni derinden sarstı. İçtim. Sızınca otel odasına götürüldüm. Cinsel istismara uğradım. Tecavüze uğradım. Yaygın hiçbir şeyden haberim yokken, telefonum alındı, videolarım çekildi. Kimliğim, cüzdanım her şeyim alındı. Bir gün boyunca otel odasında kilitli kaldım. Her şeyden habersiz bir şekilde yardım isteyemedim.”

F.A, gece boyunca yaşadığı tehditleri de anlatırken, “Akşama, videolarım aileme atılmasıyla tehdit edildim. Otoparkta silahla tehdit edildim. Ölümüne tehdit edildim. ‘Susmazsan seni öldürürüm, aileni yakarım’ diyerek korkutuldum.” Genç kadın, bir yıl boyunca yaşadığı korkunç süreci gizli tutmak zorunda kaldığını ve kendisi adına dolandırıcılık yapıldığını belirtti. “Cinsel içerikli videolarım var. Çıplak fotoğraflarım var. Ailemin numarası var. Galerim her şeyim kopyalanmış durumda,” diye ekledi.

Yaşadığı olaydan dolayı hapse girme durumu olduğunu söyleyen F.A, “8 yıllık bir ceza ile karşı karşıyayım. Bir senedir sustum, susturuluyorum, tehdit ediliyorum. Artık susmak istemiyorum. Dayanamıyorum. Suçsuz yere yatmak istemiyorum. Kimse gibi olmak istemiyorum. Lütfen yardım edin. Dayanamıyorum.” diyerek yetkililere çağrıda bulundu.