YAŞLARI 19 İLE 21 ARASINDA OLAN 3 KİŞİ TUTUKLANDI

Ordu’nun Altınordu İlçesi Akyazı Mahallesi Plaj mevkiinde bir restoranının kurşunlanmasıyla ilgili yakalanan bir kişi çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Ölü yada yaralanmanın olmadığı olayla ilgili Ordu Valiliği tarafından yapılan açıklamada, 20.06.2024 günü Altınordu ilçesinde bir işyerinin kurşunlanması olayı ile ilgili yapılan çalışmalar kapsamında; olayı gerçekleştiren A.O. (19) isimli şüpheli yakalanarak gözaltına alınmıştır.

Şüpheli şahsın olayda kullanmış olduğu; 1 adet ruhsatsız tabanca ele geçirilmiştir. 21.06.2024 günü adli makamlara sevk edilen şüpheli tutuklanmıştır.” denildi.  

Altınordu’da yine meydana gelen bir başka kasten öldürme teşebbüsü olayıyla ilgili de Ordu İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü tarafından olayı gerçekleştiren O.K. (19) ve E.P. (21) isimli şüpheliler yakalanarak gözaltına alındı. Şüpheli şahısların olayda kullandıkları değerlendirilen; 1 adet ruhsatsız tabanca, 6 adet 9 mm çapında fişek ele geçirildi. 2 şüpheli de mahkemece tutuklandı.