YENİ BAŞKAN ORDULU SERHAT AYDIN OLDU

Ankara'da gerçekleştirilen Türkiye Modern Pentatlon Federasyonu 5'inci Olağan ve 6'ncı Mali Genel Kurulu'nda, aslen Ordu’nun Perşembe nüfusuna kayıtlı olan Serhat Aydın başkan seçildi.

Seçime tek aday olarak katılan Aydın, 118 delegeden 114’ünün katıldığı kurulda 113 oy alarak Türkiye Modern Pentatlon Federasyonu’nun yeni başkanı oldu. Seçimde yalnızca 1 oy geçersiz sayıldı.

SERHAT AYDIN’IN İLK MESAJI NE OLDU?

Katılan Delegelerin tamamımın oylarıyla Ordulu Serhat Aydın, Türkiye Modern Pentatlon Federasyonu’nun yeni başkanı olarak seçildi. Aydın, genel kurul sonrası yaptığı konuşmada, spora ve federasyona verdikleri destekten dolayı Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a teşekkür etti.

Serhat Aydın ayrıca, genel kurul için gelen değerli delegelere, mesai arkadaşlarına, yönetim kurulu, denetim ve disiplin kurulu üyelerine de minnettar olduğunu dile getirdi. Türkiye Modern Pentatlon camiası, yeni başkan Serhat Aydın liderliğinde daha büyük başarılar hedefliyor. Aydın’ın başkanlığı ile birlikte, federasyonun daha güçlü ve parlak bir geleceğe doğru ilerlemesi bekleniyor.