52 ORDUSPOR AYVALIK KARŞISINDA SON DAKİKADA YIKILDI: 2-1

Spor (Orducu) - Ordu Haber Ajansı | 05.10.2024 - 22:47, Güncelleme: 05.10.2024 - 22:47 541 kez okundu.
 

52 ORDUSPOR AYVALIK KARŞISINDA SON DAKİKADA YIKILDI: 2-1

Nesine.com 3. Lig 3. Grup'ta 52 Orduspor, deplasmanda karşılaştığı Ayvalıkgücü Belediyespor, son dakikada yediği golle 2-1 mağlup etti.
Nesine.com 3. Lig 3. Grup'ta ligin 5'inci hafta maçında evinde 52 Orduspor Futbol Kulübü, deplasmanda Ayvalıkgücü Belediyespor ile karşılaştı. Ev sahibi Ayvalıkgücü Belediyespor maçın 27. dakikasında Cuma Ali Üzüm’ün golüyle 1-0 öne geçti. 52 Orduspor, bu gole 45’inci dakikada Kadir Ari ile yanıt vererek, durumu 1-1 yaptı ve ilk yarı bu skorla sona erdi. İkinci yarıda gelişen ataklardan gol sesi çıkmayınca maç 1*1 bitecek derken, Ayvalıkgücü Belediyespor, 90+4’üncü dakikada Ali Habeşoğlu ile bir gol daha bularak galibiyete uzandı: 2-1. Bu sonuçla Ayvalıkgücü Belediyespor 10 puana ulaştı, Ordu temsilcisi ise 5 puanda kaldı. Ligde 12. sırada yer alan mor beyazlı ekip, geçen hafta kendi sahasında Mustafakemalpaşa karşısında alınan 1-0’lık ardından bu haftada alınan mağlubiyetle kötü gidişe engel olamadı.
Nesine.com 3. Lig 3. Grup'ta 52 Orduspor, deplasmanda karşılaştığı Ayvalıkgücü Belediyespor, son dakikada yediği golle 2-1 mağlup etti.

Nesine.com 3. Lig 3. Grup'ta ligin 5'inci hafta maçında evinde 52 Orduspor Futbol Kulübü, deplasmanda Ayvalıkgücü Belediyespor ile karşılaştı.

Ev sahibi Ayvalıkgücü Belediyespor maçın 27. dakikasında Cuma Ali Üzüm’ün golüyle 1-0 öne geçti. 52 Orduspor, bu gole 45’inci dakikada Kadir Ari ile yanıt vererek, durumu 1-1 yaptı ve ilk yarı bu skorla sona erdi.

İkinci yarıda gelişen ataklardan gol sesi çıkmayınca maç 1*1 bitecek derken, Ayvalıkgücü Belediyespor, 90+4’üncü dakikada Ali Habeşoğlu ile bir gol daha bularak galibiyete uzandı: 2-1.

Bu sonuçla Ayvalıkgücü Belediyespor 10 puana ulaştı, Ordu temsilcisi ise 5 puanda kaldı. Ligde 12. sırada yer alan mor beyazlı ekip, geçen hafta kendi sahasında Mustafakemalpaşa karşısında alınan 1-0’lık ardından bu haftada alınan mağlubiyetle kötü gidişe engel olamadı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve orducu.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.