52 ORDUSPOR TEK ATTI 3 PUANI KAPTI

Spor (Orducu) - Ordu Haber Ajansı | 26.10.2024 - 22:40, Güncelleme: 26.10.2024 - 22:40 451 kez okundu.
 

52 ORDUSPOR TEK ATTI 3 PUANI KAPTI

TFF 3. Lig’de mücadele eden 52 Orduspor, bu akşam kendi sahasında karşılaştığı 1922 Konyaspor 1-0 yenerek yükselişine devam etti..
Yükselişine devam ediyor. Nesine.com 3. Lig 3. Grupta mücadele eden 52 Orduspor Futbol Kulübü, ligin 8. haftasında bu akşam kendi sahasında Yapalı İnşaat 1922 Konyaspor’u konuk etti. Sezona inişli çıkışlı bir grafikle başlayan ancak son haftalarda aldığı puanlarla zirve yarışına ortak olan mor beyazlı Ordu temsilcisi, maça oldukça atak bir oyunla başladı. 52 Orduspor, maçın 27 dakikasında Nevzat Bilen’in attığı golle öne geçerken, ilk yarıda bu skorla tamamlandı. İkinci yarıda her iki takım geliştirdikleri ataklardan gol bulamayınca maç 52 Orduspor’un 1-0 galibiyetiyle sonuçlandı. 52 Orduspor Futbol Kulübü, aldığı bu galibiyetle puanını 14’e çıkardı ve ligde üçüncü sıraya yükseldi. 
TFF 3. Lig’de mücadele eden 52 Orduspor, bu akşam kendi sahasında karşılaştığı 1922 Konyaspor 1-0 yenerek yükselişine devam etti..

Yükselişine devam ediyor. Nesine.com 3. Lig 3. Grupta mücadele eden 52 Orduspor Futbol Kulübü, ligin 8. haftasında bu akşam kendi sahasında Yapalı İnşaat 1922 Konyaspor’u konuk etti.

Sezona inişli çıkışlı bir grafikle başlayan ancak son haftalarda aldığı puanlarla zirve yarışına ortak olan mor beyazlı Ordu temsilcisi, maça oldukça atak bir oyunla başladı. 52 Orduspor, maçın 27 dakikasında Nevzat Bilen’in attığı golle öne geçerken, ilk yarıda bu skorla tamamlandı.

İkinci yarıda her iki takım geliştirdikleri ataklardan gol bulamayınca maç 52 Orduspor’un 1-0 galibiyetiyle sonuçlandı. 52 Orduspor Futbol Kulübü, aldığı bu galibiyetle puanını 14’e çıkardı ve ligde üçüncü sıraya yükseldi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve orducu.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.