6 YAŞINDAKİ KAAN HAYATINI KAYBETTİ BABASI VE KARDEŞİ YARALANDI

Yaşam (Orducu) - Ordu Haber Ajansı | 06.10.2024 - 21:34, Güncelleme: 06.10.2024 - 21:34 891 kez okundu.
 

6 YAŞINDAKİ KAAN HAYATINI KAYBETTİ BABASI VE KARDEŞİ YARALANDI

Aybastı’da babasının bindirdiği patpatın uçurumdan yuvarlanması sonucu meydana gelen feci kazada bir çocuk hayatını kaybetti, 2 kişi de yaralandı.
Tarım aracı değil sanki ölüm makinesine dönen patpat, bu sefer bir çocuğun hayatının sona ermesine neden oldu. Ordu'nun Aybastı ilçesinden meydana gelen patpat kazasında 1 kişi öldü, 1'i ağır 2 kişi de yaralandı. Aybastı'nın Armutlu Mahallesi Sayköprü mevkiinde meydana gelen patpat kazasında Aktarılan bilgiye göre İdris Kırca, idaresindeki tarım aracı Patpat Sayköprü mevkiinde uçurumdan yuvarlandı. Kazada patpatta baba ile birlikte bulunan 5 yaşındaki Kaan Kırca olay yerinde hayatını kaybederken, baba ve 5 yaşındaki kız çocuğu yaralandı. Güvenlik güçleriyle birlikte olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından yapılan ilk müdahalenin ardından yaralı baba ve kız çocuğu hastaneye kaldırıldı. Küçük Kaan’ın cansız bedeni olay yerinde yapılan incelemenin ardından adli tıp kurumuna kaldırılırken, yarılı diğer çocuğunda durumun ağır olduğu aktarıldı. Olayla ilgili jandarma tarafından inceleme başlatıldı.
Aybastı’da babasının bindirdiği patpatın uçurumdan yuvarlanması sonucu meydana gelen feci kazada bir çocuk hayatını kaybetti, 2 kişi de yaralandı.

Tarım aracı değil sanki ölüm makinesine dönen patpat, bu sefer bir çocuğun hayatının sona ermesine neden oldu. Ordu'nun Aybastı ilçesinden meydana gelen patpat kazasında 1 kişi öldü, 1'i ağır 2 kişi de yaralandı.

Aybastı'nın Armutlu Mahallesi Sayköprü mevkiinde meydana gelen patpat kazasında Aktarılan bilgiye göre İdris Kırca, idaresindeki tarım aracı Patpat Sayköprü mevkiinde uçurumdan yuvarlandı.

Kazada patpatta baba ile birlikte bulunan 5 yaşındaki Kaan Kırca olay yerinde hayatını kaybederken, baba ve 5 yaşındaki kız çocuğu yaralandı. Güvenlik güçleriyle birlikte olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından yapılan ilk müdahalenin ardından yaralı baba ve kız çocuğu hastaneye kaldırıldı.

Küçük Kaan’ın cansız bedeni olay yerinde yapılan incelemenin ardından adli tıp kurumuna kaldırılırken, yarılı diğer çocuğunda durumun ağır olduğu aktarıldı. Olayla ilgili jandarma tarafından inceleme başlatıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve orducu.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.