A MİLLİLERİMİZ SAMSUN'DAKİ MAÇTA KARADAĞ'I 1-0'LA GEÇTİ

Spor (Orducu) - Ordu Haber Ajansı | 12.10.2024 - 00:01, Güncelleme: 12.10.2024 - 00:01 2943 kez okundu.
 

A MİLLİLERİMİZ SAMSUN'DAKİ MAÇTA KARADAĞ'I 1-0'LA GEÇTİ

UEFA Uluslar Ligi'nin 3. haftasında A Milli Takımımız, Samsun'da Karadağ'ı İrfan Can Kahveci'nin attığı golle 1-0 mağlup etti.
A Millî Takımımız, UEFA Uluslar B Ligi 4. Grup'taki üçüncü maçında Karadağ'ı 1-0 mağlup ederek liderliğini sürdürdü. Samsun Yeni 19 Mayıs Stadyumu'nda oynanan maçta Ay-Yıldızlılarımız, 69. dakikada İrfan Can Kahveci'nin attığı golle galibiyete ulaştı. Bu sonucun ardından 'Bizim Çocuklar' gruptaki puanını 7'ye yükseltti ve liderlik koltuğuna oturdu. Samsun'a puan ümidi ile gelen Karadağ ise ilk iki maçta olduğu gibi bu mücadeleden de eli boş ayrılarak henüz puanla tanışamadı. Ay-Yıldızlılarımız, grupta oynadıkları ilk maçta deplasmanda Galler ile 0-0 berabere kalırken, İzmir'de İzlanda'yı 3-1 mağlup etmişti. Karadağ ise ilk maçında deplasmanda İzlanda'ya 2-0, sahasında da Galler'e 2-1 mağlup olmuştu. Ay-Yıldızlılar, gruptaki dördüncü maçında 14 Ekim’de deplasmanda İzlanda ile karşı karşıya gelecek. Saat 21.45'te oynanacak karşılaşmanın TV8 ekranlarından yayınlanması bekleniyor. Karadağ ise Galler deplasmanına gidecek.
UEFA Uluslar Ligi'nin 3. haftasında A Milli Takımımız, Samsun'da Karadağ'ı İrfan Can Kahveci'nin attığı golle 1-0 mağlup etti.

A Millî Takımımız, UEFA Uluslar B Ligi 4. Grup'taki üçüncü maçında Karadağ'ı 1-0 mağlup ederek liderliğini sürdürdü. Samsun Yeni 19 Mayıs Stadyumu'nda oynanan maçta Ay-Yıldızlılarımız, 69. dakikada İrfan Can Kahveci'nin attığı golle galibiyete ulaştı.

Bu sonucun ardından 'Bizim Çocuklar' gruptaki puanını 7'ye yükseltti ve liderlik koltuğuna oturdu. Samsun'a puan ümidi ile gelen Karadağ ise ilk iki maçta olduğu gibi bu mücadeleden de eli boş ayrılarak henüz puanla tanışamadı.

Ay-Yıldızlılarımız, grupta oynadıkları ilk maçta deplasmanda Galler ile 0-0 berabere kalırken, İzmir'de İzlanda'yı 3-1 mağlup etmişti. Karadağ ise ilk maçında deplasmanda İzlanda'ya 2-0, sahasında da Galler'e 2-1 mağlup olmuştu.

Ay-Yıldızlılar, gruptaki dördüncü maçında 14 Ekim’de deplasmanda İzlanda ile karşı karşıya gelecek. Saat 21.45'te oynanacak karşılaşmanın TV8 ekranlarından yayınlanması bekleniyor. Karadağ ise Galler deplasmanına gidecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve orducu.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.