ABLAKTAŞI'NDAN SESLENDİLER: KADIN CİNAYETLERİNİ DURDURUN

Ordu Gündemi (Orducu) - Ordu Haber Ajansı | 08.10.2024 - 00:13, Güncelleme: 08.10.2024 - 00:13 4264 kez okundu.
 

ABLAKTAŞI'NDAN SESLENDİLER: KADIN CİNAYETLERİNİ DURDURUN

Ordulu müzisyenler Serhan Arslan ve Emirhan Günindi, artan kadın cinayetlerine dikkat çekmek amacıyla Ablaktaşı'na çıkarak bir etkinlik düzenledi.
Hafta sonu iki genç kızın vahşice katledilmesiyle yeniden gündeme gelen kadın ve cinayetlerine dikkat çekmek amacıyla Ordulu müzisyenler Serhan Arslan ve Emirhan Günindi, Ordu'nun Kabadüz ilçesinde bulunan Ablaktaşı'na çıkarak bir etkinlik düzenledi. Bu anlamlı buluşmada, yaşanan vahşete karşı notalarla seslerini yükselttiler. Neden böyle bir etkinlik yaptıklarıyla ilgili konuşan Emirhan Günindi, "Ne yazık ki ülkemizdeki kadın cinayetlerine karşı kendimizi böyle bir doğaya sunmak istedik, müzik yapmak istedik hep birlikte. Ülkemizde de olan bu cinayetlere bir dursun istiyoruz artık bizde." Müziğin evrensel bir dil olduğunu vurgulayan Günindi, "Müziğin evrensel olduğunu düşünüyoruz ve müziğe de herkesin kulak vermesini istiyoruz tabii ki ve kadın cinayetlerine de dursun istiyoruz." şeklinde konuştu. Müzik aracılığıyla duyurdukları tepkilerini ve temennilerini evrensel bir dil ile ifade ettiklerini belirtti. Ablaktaşı'nın seçilme sebebini de açıklayan Günindi, "Müziğin sesini en uzak nereye kadar duyurabilirsek o şekilde en yüksek tepesine çıkmaya çalıştık. Ordu’nun Ablaktaşı'ndayız." ifadelerini kullandı. Bu yüksek noktada buluşmanın, müziklerinin daha geniş bir kitleye ulaşmasını sağlamak amacı taşıdığını ifade etti.
Ordulu müzisyenler Serhan Arslan ve Emirhan Günindi, artan kadın cinayetlerine dikkat çekmek amacıyla Ablaktaşı'na çıkarak bir etkinlik düzenledi.

Hafta sonu iki genç kızın vahşice katledilmesiyle yeniden gündeme gelen kadın ve cinayetlerine dikkat çekmek amacıyla Ordulu müzisyenler Serhan Arslan ve Emirhan Günindi, Ordu'nun Kabadüz ilçesinde bulunan Ablaktaşı'na çıkarak bir etkinlik düzenledi. Bu anlamlı buluşmada, yaşanan vahşete karşı notalarla seslerini yükselttiler.

Neden böyle bir etkinlik yaptıklarıyla ilgili konuşan Emirhan Günindi, "Ne yazık ki ülkemizdeki kadın cinayetlerine karşı kendimizi böyle bir doğaya sunmak istedik, müzik yapmak istedik hep birlikte. Ülkemizde de olan bu cinayetlere bir dursun istiyoruz artık bizde."

Müziğin evrensel bir dil olduğunu vurgulayan Günindi, "Müziğin evrensel olduğunu düşünüyoruz ve müziğe de herkesin kulak vermesini istiyoruz tabii ki ve kadın cinayetlerine de dursun istiyoruz." şeklinde konuştu. Müzik aracılığıyla duyurdukları tepkilerini ve temennilerini evrensel bir dil ile ifade ettiklerini belirtti.

Ablaktaşı'nın seçilme sebebini de açıklayan Günindi, "Müziğin sesini en uzak nereye kadar duyurabilirsek o şekilde en yüksek tepesine çıkmaya çalıştık. Ordu’nun Ablaktaşı'ndayız." ifadelerini kullandı. Bu yüksek noktada buluşmanın, müziklerinin daha geniş bir kitleye ulaşmasını sağlamak amacı taşıdığını ifade etti.

Habere ifade bırak !
Habere Ek Video
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve orducu.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.