AK PARTİ FATSA KONGRESİNDE DİKKAT ÇEKEN İLGİNÇ DETAY

Siyaset (Orducu) - Ordu Haber Ajansı | 27.10.2024 - 00:23, Güncelleme: 27.10.2024 - 00:23 283 kez okundu.
 

AK PARTİ FATSA KONGRESİNDE DİKKAT ÇEKEN İLGİNÇ DETAY

AK Parti’nin ilk Ar-Ge’den sorumlu ilk genel başkan yardımcısı ile bugünkü Ar-Ge’den sorumlu genel başkan yardımcısı Ordu’da kongreye katıldı.
AK Parti Fatsa Kongresi ilginç bir ana tanık oldu. AK Parti’nin kurulduğu 2001 yılında partinin kurucusu ve AR-GE’den Sorumlu ilk Genel Başkan Yardımcısı olan Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Hilmi Güler ile bugünkü AR-GE’den Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Şen biraraya geldi. AK Parti Fatsa 8. Olağan Kongresi AR-GE’den sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Şen, MKYK Üyesi Dr. Fahrettin Yahşi, Milletvekilleri Mahmut Özer, Mustafa Hamarat, Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Hilmi Güler, İl Başkanı Selman Altaş ve ilçe belediye başkanları ve teşkilat mensuplarımızın katılımlarıyla İl Koordinatörü Ertunç Erkan Balta'nın Divan Başkanlığında gerçekleştirildi. Kongrede AK Parti Kurucusu ve AR-GE’den Sorumlu İlk Genel Başkan Yardımcısı olan Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Hilmi Güler ile bugünkü AR-GE’den Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Şen yanyana oturdu. Başkan Güler, kongrede yaptığı konuşma arasında bu detaya dikkat çekerek, AK Parti’nin bir kadro hareketi olduğunu ve bugün gelinen noktada yenilenen genç ve dinamik kadrolarıyla 22 yıldır Türkiye’ye hizmet ettiğini söyledi. Güler, “Hayat ileriye doğru yaşanıyor geriye doğru anlaşılıyor. Bizim sırrımız 3 unsur ile özetlenebilir. Birincisi tevazu. Ne olursa olsun mütevazı, alçak gönüllü olacaksınız. Ne kadar büyürseniz o kadar küçüleceksiniz. İkincisi gayret. Büyük bir heyecanla dünya yarışında en iyi olmaya çalışacaksınız. Üçüncüsü ise samimiyet. Gönül Belediyeciliğinde bunu yapıyoruz” dedi. Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Şen de yaptığı konuşmada, Başkan Güler ile ilk ve son AR-GE’den Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı olduğunu öğrenince duygulandı. Şen, “Bu tabloyu görünce duygulandım. Parti kurucumuz sayın Hilmi Güler ve partimizin kuruluşundan buyana bu partiyi büyüterek ülkemize hizmet etme imkânı veren büyüklerimize her zaman müteşekkiriz” diye konuştu.
AK Parti’nin ilk Ar-Ge’den sorumlu ilk genel başkan yardımcısı ile bugünkü Ar-Ge’den sorumlu genel başkan yardımcısı Ordu’da kongreye katıldı.

AK Parti Fatsa Kongresi ilginç bir ana tanık oldu. AK Parti’nin kurulduğu 2001 yılında partinin kurucusu ve AR-GE’den Sorumlu ilk Genel Başkan Yardımcısı olan Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Hilmi Güler ile bugünkü AR-GE’den Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Şen biraraya geldi.

AK Parti Fatsa 8. Olağan Kongresi AR-GE’den sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Şen, MKYK Üyesi Dr. Fahrettin Yahşi, Milletvekilleri Mahmut Özer, Mustafa Hamarat, Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Hilmi Güler, İl Başkanı Selman Altaş ve ilçe belediye başkanları ve teşkilat mensuplarımızın katılımlarıyla İl Koordinatörü Ertunç Erkan Balta'nın Divan Başkanlığında gerçekleştirildi.

Kongrede AK Parti Kurucusu ve AR-GE’den Sorumlu İlk Genel Başkan Yardımcısı olan Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Hilmi Güler ile bugünkü AR-GE’den Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Şen yanyana oturdu.

Başkan Güler, kongrede yaptığı konuşma arasında bu detaya dikkat çekerek, AK Parti’nin bir kadro hareketi olduğunu ve bugün gelinen noktada yenilenen genç ve dinamik kadrolarıyla 22 yıldır Türkiye’ye hizmet ettiğini söyledi.

Güler, “Hayat ileriye doğru yaşanıyor geriye doğru anlaşılıyor. Bizim sırrımız 3 unsur ile özetlenebilir. Birincisi tevazu. Ne olursa olsun mütevazı, alçak gönüllü olacaksınız. Ne kadar büyürseniz o kadar küçüleceksiniz. İkincisi gayret. Büyük bir heyecanla dünya yarışında en iyi olmaya çalışacaksınız. Üçüncüsü ise samimiyet. Gönül Belediyeciliğinde bunu yapıyoruz” dedi.

Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Şen de yaptığı konuşmada, Başkan Güler ile ilk ve son AR-GE’den Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı olduğunu öğrenince duygulandı. Şen, “Bu tabloyu görünce duygulandım. Parti kurucumuz sayın Hilmi Güler ve partimizin kuruluşundan buyana bu partiyi büyüterek ülkemize hizmet etme imkânı veren büyüklerimize her zaman müteşekkiriz” diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve orducu.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.