AK PARTİ İL BAŞKANI ALTAŞ: İLİMİZE HAYIRLI OLSUN

Siyaset (Orducu) - Ordu Haber Ajansı | 02.08.2024 - 16:16, Güncelleme: 02.08.2024 - 16:16 4021+ kez okundu.
 

AK PARTİ İL BAŞKANI ALTAŞ: İLİMİZE HAYIRLI OLSUN

Desteklerle birlikte fındık fiyatının 133 lira olduğunu söyleyen AK Parti Ordu İl Başkanı Selman Altaş, “Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum.”
Toprak Mahsulleri Ofisi (TMO) 2024/2025 sezonu kabuklu fındık alım fiyatları; %50 sağlam iç fındık esasına göre; Levant kalite için 130 TL, Giresun kalite için 132 TL olarak açıkladı. Açıklanan fındık fiyatına tepkiler gelmeye devam ediyor. AK Parti Ordu İl Başkanı Selman Altaş’ta açıklanan fındık fiyatının ardından yaptığı paylaşımda fiyatın hayırlı olmasını dilerken, emeği geçenlere de teşekkür etti. Desteklerle birlikte levant kalite fındık fiyatının 133 lira olduğunu söyleyen Altaş’ın yaptığı açıklama ise şöyle; İlimizin, bölgemizin ve ülkemizin milli ürünü fındığımız için açıklanan; Levant kalite 130 TL, Giresun kalite 132 TL, Bakanlığımızın üreticilerimize vereceği alan bazlı destek, mazot ve gübre desteği ile birlikte levant kalite için ortalama 133 TL, Giresun kalite için ortalama en az 135 TL fındık taban fiyatının, ve ayrıca 50 randıman üzerindeki her 1 randımana uygulanacak 1 lira 30 kuruş fiyat farkının bütün üreticilerimize hayırlı uğurlu olmasını diliyor, başta Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere, Tarım ve Orman Bakanımız’a Milletvekillerimiz’e, Fındık Çalışma Gurubu Bölge Milletvekillerimize ve emeği geçen herkese teşekkür ediyorum.
Desteklerle birlikte fındık fiyatının 133 lira olduğunu söyleyen AK Parti Ordu İl Başkanı Selman Altaş, “Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum.”

Toprak Mahsulleri Ofisi (TMO) 2024/2025 sezonu kabuklu fındık alım fiyatları; %50 sağlam iç fındık esasına göre; Levant kalite için 130 TL, Giresun kalite için 132 TL olarak açıkladı. Açıklanan fındık fiyatına tepkiler gelmeye devam ediyor.

AK Parti Ordu İl Başkanı Selman Altaş’ta açıklanan fındık fiyatının ardından yaptığı paylaşımda fiyatın hayırlı olmasını dilerken, emeği geçenlere de teşekkür etti. Desteklerle birlikte levant kalite fındık fiyatının 133 lira olduğunu söyleyen Altaş’ın yaptığı açıklama ise şöyle;

İlimizin, bölgemizin ve ülkemizin milli ürünü fındığımız için açıklanan; Levant kalite 130 TL, Giresun kalite 132 TL, Bakanlığımızın üreticilerimize vereceği alan bazlı destek, mazot ve gübre desteği ile birlikte levant kalite için ortalama 133 TL, Giresun kalite için ortalama en az 135 TL fındık taban fiyatının, ve ayrıca 50 randıman üzerindeki her 1 randımana uygulanacak 1 lira 30 kuruş fiyat farkının bütün üreticilerimize hayırlı uğurlu olmasını diliyor, başta Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere, Tarım ve Orman Bakanımız’a Milletvekillerimiz’e, Fındık Çalışma Gurubu Bölge Milletvekillerimize ve emeği geçen herkese teşekkür ediyorum.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve orducu.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.