ALTINORDU BELEDİYE ÇALIŞANI EŞİNİ DARP ETMEKTEN TUTUKLANDI

Ordu Gündemi 21.10.2024 - 15:19, Güncelleme: 21.10.2024 - 15:43 1319 kez okundu.
 

ALTINORDU BELEDİYE ÇALIŞANI EŞİNİ DARP ETMEKTEN TUTUKLANDI

Altınordu Belediyesi çalışanı A.D., eşi S.S.D.'ye tehdit ve hakaret içerikli mesajlar atarak darp etti. Mahkeme, kadına darp suçundan A.D.'yi tutukladı.
Altınordu Belediyesi'nde görevli A.D., boşanma aşamasında olduğu eşi S.S.D.'ye tehdit ve hakaret içerikli mesajlar gönderip fiziksel saldırıda bulundu. S.S.D.'nin şikayeti üzerine açılan soruşturma kapsamında savcılık, A.D.’nin tutuklanması talebinde bulundu. KADINA ŞİDDETE SIFIR TOLERANS Mahkeme, kadına yönelik şiddet olaylarına karşı olan hassasiyeti dikkate alarak, A.D.'nin tutuklanmasına karar verdi. Mahkemenin bu kararı, kadına yönelik tehdit ve şiddet vakalarına artık geçit verilmediğini gösteren önemli bir adım olarak değerlendirildi. Yetkililer, kadına karşı şiddet ve tehdidin her durumda karşısında duracaklarını ve bu tür olaylara müsamaha gösterilmeyeceğini belirtti. Kaynak: TV 52
Altınordu Belediyesi çalışanı A.D., eşi S.S.D.'ye tehdit ve hakaret içerikli mesajlar atarak darp etti. Mahkeme, kadına darp suçundan A.D.'yi tutukladı.

Altınordu Belediyesi'nde görevli A.D., boşanma aşamasında olduğu eşi S.S.D.'ye tehdit ve hakaret içerikli mesajlar gönderip fiziksel saldırıda bulundu. S.S.D.'nin şikayeti üzerine açılan soruşturma kapsamında savcılık, A.D.’nin tutuklanması talebinde bulundu.

KADINA ŞİDDETE SIFIR TOLERANS

Mahkeme, kadına yönelik şiddet olaylarına karşı olan hassasiyeti dikkate alarak, A.D.'nin tutuklanmasına karar verdi. Mahkemenin bu kararı, kadına yönelik tehdit ve şiddet vakalarına artık geçit verilmediğini gösteren önemli bir adım olarak değerlendirildi.

Yetkililer, kadına karşı şiddet ve tehdidin her durumda karşısında duracaklarını ve bu tür olaylara müsamaha gösterilmeyeceğini belirtti. Kaynak: TV 52

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve orducu.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.