AVUKAT GÜLAY CÖRTÜRK UÇAR'DA ADAYLIĞINI AÇIKLADI

Ordu Gündemi (Orducu) - Ordu Haber Ajansı | 07.08.2024 - 17:27, Güncelleme: 07.08.2024 - 17:27 3766+ kez okundu.
 

AVUKAT GÜLAY CÖRTÜRK UÇAR'DA ADAYLIĞINI AÇIKLADI

Avukat Birsen Uçar ve Arzu Atabey Akçevre’den sonra Avukat Gülay Cörtürk Uçar’da Ordu Barosu Başkanlığı’na aday olduğunu açıkladı.
Ordu Barosu Başkanlığı’na bir aday daha çıktı. Nova Hukuk Bürosu'nun sahibi Avukat Gülay Cörtürk Uçar Ordu Barosu Başkanlığına aday olduğunu açıkladı. Neden aday olduğuyla yazılı bir açıklama yapan Uçar, hedeflerini şöyle sıraladı; Büyük bir onur ve heyecanla, Ordu Baro Başkanlığına aday olduğumu sizlerle paylaşmak istiyorum. Yıllardır Ordu Barosu’nda avukat olarak görev yapmaktayım ve Fatsa’da hizmet veriyorum. Bu süreçte edindiğim tecrübeler ve hukuk alanındaki bilgi birikimimle, baromuza yenilikçi ve kapsayıcı bir vizyon kazandırmayı amaçlıyorum. Adaletin, hakkaniyetin ve insan onurunun koruyucuları olarak, her birimizin toplumun her kesiminden insanın haklarını savunmak için çalıştığını biliyorum. Bu yolda karşılaştığımız zorluklar bizi yıldırmak yerine daha da güçlendiriyor. Başkanlığım süresince, avukat haklarının korunması, adliyelerde çalışma koşullarının iyileştirilmesi, mesleki dayanışmanın güçlendirilmesi ve baromuzun dijitalleşme sürecine katkı sağlamak gibi birçok hedefim var. Genç meslektaşlarımıza ve stajyer avukatlara yönelik destek programları oluşturmak, kadın avukatların mesleki yaşamlarında karşılaştıkları zorlukları aşmalarına yardımcı olmak da önceliklerim arasında yer alıyor. Bu bilinçle, Ordu Barosu’na daha iyi hizmet vermek için yola çıktım. Sizlerin desteği ile baromuzu daha ileriye taşıyacak adımları birlikte atacağımıza inanıyorum.
Avukat Birsen Uçar ve Arzu Atabey Akçevre’den sonra Avukat Gülay Cörtürk Uçar’da Ordu Barosu Başkanlığı’na aday olduğunu açıkladı.

Ordu Barosu Başkanlığı’na bir aday daha çıktı. Nova Hukuk Bürosu'nun sahibi Avukat Gülay Cörtürk Uçar Ordu Barosu Başkanlığına aday olduğunu açıkladı. Neden aday olduğuyla yazılı bir açıklama yapan Uçar, hedeflerini şöyle sıraladı;

Büyük bir onur ve heyecanla, Ordu Baro Başkanlığına aday olduğumu sizlerle paylaşmak istiyorum. Yıllardır Ordu Barosu’nda avukat olarak görev yapmaktayım ve Fatsa’da hizmet veriyorum. Bu süreçte edindiğim tecrübeler ve hukuk alanındaki bilgi birikimimle, baromuza yenilikçi ve kapsayıcı bir vizyon kazandırmayı amaçlıyorum.

Adaletin, hakkaniyetin ve insan onurunun koruyucuları olarak, her birimizin toplumun her kesiminden insanın haklarını savunmak için çalıştığını biliyorum. Bu yolda karşılaştığımız zorluklar bizi yıldırmak yerine daha da güçlendiriyor. Başkanlığım süresince, avukat haklarının korunması, adliyelerde çalışma koşullarının iyileştirilmesi, mesleki dayanışmanın güçlendirilmesi ve baromuzun dijitalleşme sürecine katkı sağlamak gibi birçok hedefim var. Genç meslektaşlarımıza ve stajyer avukatlara yönelik destek programları oluşturmak, kadın avukatların mesleki yaşamlarında karşılaştıkları zorlukları aşmalarına yardımcı olmak da önceliklerim arasında yer alıyor.

Bu bilinçle, Ordu Barosu’na daha iyi hizmet vermek için yola çıktım. Sizlerin desteği ile baromuzu daha ileriye taşıyacak adımları birlikte atacağımıza inanıyorum.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve orducu.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.