AYBASTILI DOKTOR MELEK ALMANYA’DA BAŞHEKİM OLDU
AYBASTILI DOKTOR MELEK ALMANYA’DA BAŞHEKİM OLDU
Almanya’da doğup büyüyen, Ordu Aybastılı anne- babanın kızı Doktor Melek Aksu Geyik, Almanya’da bir Hastanesine Başhekim olarak göreve başladı.
Ordu’nun Aybastı ilçesine bağlı Karamanlı Mahallesi’nden, eski Perşembe Yaylası Ağası ve geçmiş dönem MHP Samsun Milletvekili adayı Yunus Aksu’nun kızı Melek Aksu Geyik, Almanya’nın Bielefeld şehrinde bulunan Rosenhöhe Hastanesi’ne başhekim olarak atandı.
Almanya’da sağlık alanında yaptığı başarılı çalışmalarıyla dikkat çeken Dr. Melek Aksu Geyik, aynı zamanda Aybastı’nın tanınan simalarından eğitimcilerden Erkan Geyik’le evli.
Avrupa’da ilk yapay kalp ameliyatını gerçekleştiren ordu Aybastılı kalp cerrahı Dillek Gürsoy’un ardından bir başka Aybastılı olan Dr. Melek Aksu Geyik’in uluslararası alanda önemli bir göreve gelmesi, Ordu ve Aybastı’da gurur ve mutluluğa neden oldu.
BABADAN GURUR DOLU PAYLAŞIM
Baba Yunus Aksu, sosyal medyadan yaptığı paylaşımda “Kızım bugün Bielefeld Rosenhöhe Hastanesine Başhekim olarak başladı. Bugünleri bana yaşatan, bahşeden Allah’ıma sonsuz şükürler olsun. Bana bu gururu yaşatan kızlarıma sonsuz teşekkürler ediyorum. Allah’ım sizlere de evlat iyiliği versin inşallah şu mübarek günlerin hürmetine.” dedi.
Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.