BABA OLMAYI BEKLERKEN ACI HABERİ GELDİ

Yaşam (Orducu) - Ordu Haber Ajansı | 07.08.2024 - 11:29, Güncelleme: 07.08.2024 - 11:29 4721+ kez okundu.
 

BABA OLMAYI BEKLERKEN ACI HABERİ GELDİ

Kendisinden acı haber geldi. Geçen yıl evlenen ve eşi doğum yapacak olan Ordulu Ali Hatipoğlu, inşaat geçirdiği kaza sonucu yaşamını kaybetti.
Baba olmayı beklerken, acı haberi geldi. Ordu'nun Kumru İlçesi Şenyurt Mahallesi nüfusuna kayıtlı olan 27 yaşındaki inşaat işçisi Ali Hatipoğlu ekmek parası kazanmak için Moldova'ya gitmişti. Moldova'da çalıştığı inşaatta meydana gelen iş kazası sonrası Ali Hatipoğlu yaşamını kaybetti. Geçen yıl evlenen Ali Hatipoğlu'nun eşi doğum için hastaneye kaldırıldı. Baba olmaya hazırlanan 27 yaşındaki Ali Hatipoğlu'nun bebeğini kucağına alamadan vefat haberi haberini alan sevenleri yasa boğuldu. Ali Hatipoğlu'nun cenazesinin memleketi Kumru'ya getirilerek Şenyurt Mahallesi'nde toprağa verileceği bildirildi.
Kendisinden acı haber geldi. Geçen yıl evlenen ve eşi doğum yapacak olan Ordulu Ali Hatipoğlu, inşaat geçirdiği kaza sonucu yaşamını kaybetti.

Baba olmayı beklerken, acı haberi geldi. Ordu'nun Kumru İlçesi Şenyurt Mahallesi nüfusuna kayıtlı olan 27 yaşındaki inşaat işçisi Ali Hatipoğlu ekmek parası kazanmak için Moldova'ya gitmişti. Moldova'da çalıştığı inşaatta meydana gelen iş kazası sonrası Ali Hatipoğlu yaşamını kaybetti.

Geçen yıl evlenen Ali Hatipoğlu'nun eşi doğum için hastaneye kaldırıldı. Baba olmaya hazırlanan 27 yaşındaki Ali Hatipoğlu'nun bebeğini kucağına alamadan vefat haberi haberini alan sevenleri yasa boğuldu.

Ali Hatipoğlu'nun cenazesinin memleketi Kumru'ya getirilerek Şenyurt Mahallesi'nde toprağa verileceği bildirildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve orducu.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.