BAKAN YERLİKAYA: NARİN CİNAYETİ YAKINDA ÇÖZÜLECEK

Karadeniz Gündem (Orducu) - Ordu Haber Ajansı | 27.09.2024 - 10:09, Güncelleme: 27.09.2024 - 10:09 3437 kez okundu.
 

BAKAN YERLİKAYA: NARİN CİNAYETİ YAKINDA ÇÖZÜLECEK

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Diyarbakır'da cansız bedeni bulunan 8 yaşındaki Narin Güran cinayetiyle ilgili “Narin Güran cinayeti yakında çözülecek”
İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, katıldığı canlı yayında Diyarbakır’da kaybolduktan 19 gün sonra cansız bedeni dere yatağında bulunan 8 yaşındaki Narin Güran cinayetiyle ilgili açıklamalarda bulundu. Yerlikaya, katıldığı canlı yayında soruşturmanın yakında çözüme kavuşacağını belirtti. Yerlikaya, yaşanan acının büyüklüğüne dikkat çekerek, “Millet olarak çok büyük üzüntü duyduk. Kızımızın mekanı cennet olsun. Tekrarının olmaması için dua ediyoruz. Süreç çok fazla zaman geçmeden açıklığa kavuşacak,” dedi. Ayrıca, cinayeti siyasi malzeme haline getirmenin büyük bir haksızlık olduğunu vurgulayan Yerlikaya, “Bu canilerin ceza alacağını hep beraber göreceğiz,” diye ekledi. Narin Güran, 19 gün boyunca kayıp olarak aranmış ve Diyarbakır Eğertutmaz Deresi’nde cansız bedenine ulaşılmıştı. Cinayetin failleri olarak gözaltına alınan amcası, annesi ve abisi hakkında soruşturma devam ediyor.
İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Diyarbakır'da cansız bedeni bulunan 8 yaşındaki Narin Güran cinayetiyle ilgili “Narin Güran cinayeti yakında çözülecek”

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, katıldığı canlı yayında Diyarbakır’da kaybolduktan 19 gün sonra cansız bedeni dere yatağında bulunan 8 yaşındaki Narin Güran cinayetiyle ilgili açıklamalarda bulundu.

Yerlikaya, katıldığı canlı yayında soruşturmanın yakında çözüme kavuşacağını belirtti. Yerlikaya, yaşanan acının büyüklüğüne dikkat çekerek, “Millet olarak çok büyük üzüntü duyduk. Kızımızın mekanı cennet olsun. Tekrarının olmaması için dua ediyoruz. Süreç çok fazla zaman geçmeden açıklığa kavuşacak,” dedi. Ayrıca, cinayeti siyasi malzeme haline getirmenin büyük bir haksızlık olduğunu vurgulayan Yerlikaya, “Bu canilerin ceza alacağını hep beraber göreceğiz,” diye ekledi.

Narin Güran, 19 gün boyunca kayıp olarak aranmış ve Diyarbakır Eğertutmaz Deresi’nde cansız bedenine ulaşılmıştı. Cinayetin failleri olarak gözaltına alınan amcası, annesi ve abisi hakkında soruşturma devam ediyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve orducu.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.