BAKAN YERLİKA'YADAN ORDU EMNİYETİNE ÖVGÜ VE TEBRİK

Ordu Gündemi (Orducu) - Ordu Haber Ajansı | 10.10.2024 - 13:43, Güncelleme: 10.10.2024 - 13:43 2966 kez okundu.
 

BAKAN YERLİKA'YADAN ORDU EMNİYETİNE ÖVGÜ VE TEBRİK

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, 26 yıl 9 ay 21 gün hapis cezası ile aranan O.H, Ordu'nun Gülyalı ilçesinde yapılan yol boyunca sadece 1 dakika içinde yakalandı.”
İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, 81 ilde son 1 haftadır “Mahkemelerimizce Hapis Cezasına Yönelik Yakalama Kararı Verilen Şahıslara” düzenlenen “ÇEMBER-23” operasyonlarında 4.139 şahıs yakalandığını açıkladı. Emniyet ve jandarma teşkilatını yaptıkları başarılı operasyonlar dolayısıyla tebrik eden İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Ordu Emniyet Müdürlüğü polis ekiplerini de 26 yıl hapis cezası olan şahsı yakaladıkları için tebrik etti. “İşte bir örnek” diyen Bakan Yerlikaya, “Sakarya Ağır Ceza İlamat Masasınca Kasten Yaralama suçundan dolayı 8 Ekim 2024 günü saat 17.42’de 26 yıl 9 ay 21 gün hapis cezası ile aranma kaydı girilen O.H., adlı şahıs, aynı gün 1 dakika sonra saat 17.43’te, Ordu İl Emniyetimize bağlı ekiplerimizce Gülyalı ilçesinde yapılan yol uygulamasında yakalandı ve cezaevine teslim edildi.
İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, 26 yıl 9 ay 21 gün hapis cezası ile aranan O.H, Ordu'nun Gülyalı ilçesinde yapılan yol boyunca sadece 1 dakika içinde yakalandı.”

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, 81 ilde son 1 haftadır “Mahkemelerimizce Hapis Cezasına Yönelik Yakalama Kararı Verilen Şahıslara” düzenlenen “ÇEMBER-23” operasyonlarında 4.139 şahıs yakalandığını açıkladı.

Emniyet ve jandarma teşkilatını yaptıkları başarılı operasyonlar dolayısıyla tebrik eden İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Ordu Emniyet Müdürlüğü polis ekiplerini de 26 yıl hapis cezası olan şahsı yakaladıkları için tebrik etti.

“İşte bir örnek” diyen Bakan Yerlikaya, “Sakarya Ağır Ceza İlamat Masasınca Kasten Yaralama suçundan dolayı 8 Ekim 2024 günü saat 17.42’de 26 yıl 9 ay 21 gün hapis cezası ile aranma kaydı girilen O.H., adlı şahıs, aynı gün 1 dakika sonra saat 17.43’te, Ordu İl Emniyetimize bağlı ekiplerimizce Gülyalı ilçesinde yapılan yol uygulamasında yakalandı ve cezaevine teslim edildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve orducu.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.