BAŞKAN TORUN GÖREVİ BIRAKTIĞINI AÇIKLADI!

Ordu Gündemi (Orducu) - Ordu Haber Ajansı | 09.08.2024 - 15:54, Güncelleme: 09.08.2024 - 15:54 3110+ kez okundu.
 

BAŞKAN TORUN GÖREVİ BIRAKTIĞINI AÇIKLADI!

Ordu Barosu Başkanı Sibel Torun “Benim için veda zamanı. Büyük bir onurla temsil ettiğim Baro Başkanlığı görevim Ekim ayındaki Genel Kurul ile sona erecek”
Ekim ayında yapılacak seçimlerde aday olmayacağını açıklayan Ordu Barosu Başkanı Avukat Sibel Torun bir veda mesajı yayınladı. “Benim için veda zamanı” diyen Torun, mesajında şöyle dedi; “Benim için veda zamanı. Büyük bir onurla temsil ettiğim Baro Başkanlığı görevim Ekim ayında yapılacak Genel Kurul ile sona erecek olup, meslektaşlarımın bugüne kadar bana verdiği destek ve dayanışma için her birine ayrı ayrı teşekkür ederim. Birlikte çalışma onuruna eriştiğim, tanımaktan mutluluk duyduğum TBB Başkanı Sayın R.Erinç Sağkan ve Yönetim Kurulu Üyelerine, Baro Başkanlarına yol arkadaşlığı ve bana kattıkları her şey için çok teşekkür ederim. Yönetim Kurulu üyesi dostlarıma, Baromuzun tüm kurullarına, TBB çalışanlarına ve yıllardır her günümü paylaştığım kıymetli baro personelimize sonsuz teşekkürler. Meslektaşlarım takdir ederse mücadelemi TBB Delegesi olarak sürdürmek istiyorum.”
Ordu Barosu Başkanı Sibel Torun “Benim için veda zamanı. Büyük bir onurla temsil ettiğim Baro Başkanlığı görevim Ekim ayındaki Genel Kurul ile sona erecek”

Ekim ayında yapılacak seçimlerde aday olmayacağını açıklayan Ordu Barosu Başkanı Avukat Sibel Torun bir veda mesajı yayınladı. “Benim için veda zamanı” diyen Torun, mesajında şöyle dedi;

“Benim için veda zamanı. Büyük bir onurla temsil ettiğim Baro Başkanlığı görevim Ekim ayında yapılacak Genel Kurul ile sona erecek olup, meslektaşlarımın bugüne kadar bana verdiği destek ve dayanışma için her birine ayrı ayrı teşekkür ederim.

Birlikte çalışma onuruna eriştiğim, tanımaktan mutluluk duyduğum TBB Başkanı Sayın R.Erinç Sağkan ve Yönetim Kurulu Üyelerine, Baro Başkanlarına yol arkadaşlığı ve bana kattıkları her şey için çok teşekkür ederim.

Yönetim Kurulu üyesi dostlarıma, Baromuzun tüm kurullarına, TBB çalışanlarına ve yıllardır her günümü paylaştığım kıymetli baro personelimize sonsuz teşekkürler. Meslektaşlarım takdir ederse mücadelemi TBB Delegesi olarak sürdürmek istiyorum.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve orducu.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.