BELEDİYE BAŞKANI PERSONELİYLE MUHTARI BARIŞTIRDI

Ordu Gündemi (Orducu) - Ordu Haber Ajansı | 12.08.2024 - 21:24, Güncelleme: 12.08.2024 - 21:24 3140+ kez okundu.
 

BELEDİYE BAŞKANI PERSONELİYLE MUHTARI BARIŞTIRDI

Çatalpınar’da belediye personeli ve muhtar arasında yaşanan kavga sonrasında Belediye Başkanı Ahmet Özay, muhtar ve personeli barıştırdı.
Ordu’nun Çatalpınar ilçesinde belediye personeli Ahmet Tonbaz ile kepçe isteyen Keçili Mahalle Muhtarı Ahmet Bakar arasında tartışma çıktığı iddia edilmişti. CHP Çatalpınar İlçe Başkanı Erkan Türkan’da yaptığı açıklamada belediye personelinin muhtar Ahmet Bakar'a sözlü hakarette bulunduğunu ileri sürmüştü. Bu iddia üzerine açıklama yapan Çatalpınar Belediyesi de Sosyal medya platformlarının birinde Belediyemiz ve personelimiz hakkında yazılan yazıda Mahalle Muhtarımıza hakaret edildiğine dair yazılan yazı tamamen gerçek dışıdır.” şeklinde açıklama yapmıştı. Yaşanan bu tartışmanın ardından bugün Çatalpınar Belediye Başkanı Ahmet Özay, Belediye Personeli Ahmet Tonbaz ve Keçili Mahalle Muhtarı Ahmet Bakar’ı bir araya getirerek aralarındaki buzları eritti. “Bizim aslımızda ayrıştıran değil birleştiren olmak var” diyen Başkan Özay yaptığı açıklamada, “Geçtiğimiz günlerde Keçili Mahalle Muhtarımız Ahmet Bakar ile belediye personelimiz Ahmet Tonbaz arasında küçük tatsız bir olayın yaşanması ve bu durumun kamuoyuna farklı yansıması bizleri derinden üzmüştür. Belediye Meclis Üyemiz Aydın Şimşek ile birlikte Mahalle Muhtarımız ve belediye personelimizi bir araya getirdik ve bu tatsız olayı tatlıya bağladık.  Bizler Çatalpınar ailesi olarak her zaman biriz her zaman beraberiz.
Çatalpınar’da belediye personeli ve muhtar arasında yaşanan kavga sonrasında Belediye Başkanı Ahmet Özay, muhtar ve personeli barıştırdı.

Ordu’nun Çatalpınar ilçesinde belediye personeli Ahmet Tonbaz ile kepçe isteyen Keçili Mahalle Muhtarı Ahmet Bakar arasında tartışma çıktığı iddia edilmişti. CHP Çatalpınar İlçe Başkanı Erkan Türkan’da yaptığı açıklamada belediye personelinin muhtar Ahmet Bakar'a sözlü hakarette bulunduğunu ileri sürmüştü.

Bu iddia üzerine açıklama yapan Çatalpınar Belediyesi de Sosyal medya platformlarının birinde Belediyemiz ve personelimiz hakkında yazılan yazıda Mahalle Muhtarımıza hakaret edildiğine dair yazılan yazı tamamen gerçek dışıdır.” şeklinde açıklama yapmıştı.

Yaşanan bu tartışmanın ardından bugün Çatalpınar Belediye Başkanı Ahmet Özay, Belediye Personeli Ahmet Tonbaz ve Keçili Mahalle Muhtarı Ahmet Bakar’ı bir araya getirerek aralarındaki buzları eritti.

“Bizim aslımızda ayrıştıran değil birleştiren olmak var” diyen Başkan Özay yaptığı açıklamada, “Geçtiğimiz günlerde Keçili Mahalle Muhtarımız Ahmet Bakar ile belediye personelimiz Ahmet Tonbaz arasında küçük tatsız bir olayın yaşanması ve bu durumun kamuoyuna farklı yansıması bizleri derinden üzmüştür. Belediye Meclis Üyemiz Aydın Şimşek ile birlikte Mahalle Muhtarımız ve belediye personelimizi bir araya getirdik ve bu tatsız olayı tatlıya bağladık.  Bizler Çatalpınar ailesi olarak her zaman biriz her zaman beraberiz.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve orducu.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.