BENZİNDEN SONRA MOTORİNE DE ZAM GELİYOR

Ekonomi (Orducu) - Ordu Haber Ajansı | 26.09.2024 - 10:42, Güncelleme: 26.09.2024 - 10:42 11403 kez okundu.
 

BENZİNDEN SONRA MOTORİNE DE ZAM GELİYOR

Benzinden sonra bir zamda motorine geliyor. Cuma gününden itibaren motorin fiyatlarına 90 kuruş zam yapılması bekleniyor.
Brent petrol fiyatlarındaki artış ve döviz kurlarındaki dalgalanmalar, akaryakıt fiyatlarını etkilemeye devam ediyor. Vatandaşlar, dövizdeki değişimler ve uluslararası petrol fiyatlarının akaryakıt maliyetleri üzerindeki etkisini yakından izlemeye devam ediyor. Hafta başında benzin fiyatına gelen 1,40 lira zamdan sonra bir zamda motorin fiyatına geliyor. Uzmanların belirttiğine göre, Son zamanlarda sık sık değişiklik gösteren akaryakıt fiyatlarının önümüzdeki günlerde de dalgalanmalarla karşılaşması muhtemel. 28 Eylül Cuma gününden geçerli olmak üzere motorin grubunda 90 kuruş zam bekleniyor.
Benzinden sonra bir zamda motorine geliyor. Cuma gününden itibaren motorin fiyatlarına 90 kuruş zam yapılması bekleniyor.

Brent petrol fiyatlarındaki artış ve döviz kurlarındaki dalgalanmalar, akaryakıt fiyatlarını etkilemeye devam ediyor. Vatandaşlar, dövizdeki değişimler ve uluslararası petrol fiyatlarının akaryakıt maliyetleri üzerindeki etkisini yakından izlemeye devam ediyor. Hafta başında benzin fiyatına gelen 1,40 lira zamdan sonra bir zamda motorin fiyatına geliyor.

Uzmanların belirttiğine göre, Son zamanlarda sık sık değişiklik gösteren akaryakıt fiyatlarının önümüzdeki günlerde de dalgalanmalarla karşılaşması muhtemel. 28 Eylül Cuma gününden geçerli olmak üzere motorin grubunda 90 kuruş zam bekleniyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve orducu.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.