ÇAY FİYATLARINA YÜZDE 22 ZAM YAPILDI

Ekonomi (Orducu) - Ordu Haber Ajansı | 05.07.2024 - 23:00, Güncelleme: 05.07.2024 - 23:00 3703+ kez okundu.
 

ÇAY FİYATLARINA YÜZDE 22 ZAM YAPILDI

Çaykur kuru çay fiyatlarına yüzde 22 zam yaptı. Çaykur kuru çaya son olarak geçen yılın eylül ayında yüzde 15 dolayında artış yapmıştı.
Çay fiyatlarına zam geldi. Çaykur Genel Müdürlüğü, kuru çaya yüzde 22 oranında zam yaparken, yeni fiyat listeleri toptan satış yapan şirketlere gönderildi. Ülkede yıllık enflasyon tüketici fiyatlarında yüzde 71,6’ya ulaştı. Yaş çaya ise Mayıs ayında yüzde 68 dolayında artış verilmişti. Çaykur artan girdi maliyetleri ve yüksek enflasyona rağmen son olarak geçen yıl eylül ayında kuru çaya yüzde 15 dolayında zam yapmıştı
Çaykur kuru çay fiyatlarına yüzde 22 zam yaptı. Çaykur kuru çaya son olarak geçen yılın eylül ayında yüzde 15 dolayında artış yapmıştı.

Çay fiyatlarına zam geldi. Çaykur Genel Müdürlüğü, kuru çaya yüzde 22 oranında zam yaparken, yeni fiyat listeleri toptan satış yapan şirketlere gönderildi.

Ülkede yıllık enflasyon tüketici fiyatlarında yüzde 71,6’ya ulaştı. Yaş çaya ise Mayıs ayında yüzde 68 dolayında artış verilmişti.

Çaykur artan girdi maliyetleri ve yüksek enflasyona rağmen son olarak geçen yıl eylül ayında kuru çaya yüzde 15 dolayında zam yapmıştı

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve orducu.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.