ÇAYBAŞI BELEDİYE BAŞKANI AK PARTİ'YE KATILDI

Siyaset (Orducu) - Ordu Haber Ajansı | 14.08.2024 - 22:22, Güncelleme: 14.08.2024 - 22:22 3181+ kez okundu.
 

ÇAYBAŞI BELEDİYE BAŞKANI AK PARTİ'YE KATILDI

23. yıldönümünü kutlayan AK Parti’de hareketli bir günü geride bıraktı. Ordu’nun Çaybaşı İlçesi Belediye Başkanı Mesut Karayiğit Ak Parti’ye geçti.
23. yıldönümü kutlayan AK katılan belediye başkanları ve milletvekillerinin isimleri belli oldu. 2 milletvekili ve 15 belediye başkanı AK Parti’ye geçti. AK Parti’ye geçenler arasında Ordu’nun Çaybaşı İlçesi Belediye Başkanı Mesut Karayiğit’te yer aldı. 31 Mart yerel seçimlerinde Yeniden Refah Partisi’nden % 51.23 oy alarak Çaybaşı Belediye Başkanı seçilen Mesut Karayiğit, bugün gerçekleştirilen törenle AK Parti’ye katıldı. AK Parti’ye katılım rozetini Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın taktığı çiçeği burnunda AK Partili Mesut Karayiğit, ilk açıklamasını yaptı. Karayiğit, “Beden ölür, çürür, cana bakın siz. Kim kiminle yürür, ona bakın siz. Bırakın dönsün dönme dolaplar. Haktan hakikatten yana bakın siz. Kıymetli hemşehrilerim; Bugün itibarıyla siyaset hayatıma, 23. kuruluş yıl dönümünü kutladığımızı büyük AK Parti ailesinde, Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde devam etme kararı aldım.” Katılım kararı tek başına almadığını söyleyen Karayiğit, “Bu kararı birbirinden kıymetli yol arkadaşlarımızla yaptığımız derin istişareler neticesinde almış bulunmaktayız. Artık yeni şeyler söyleme, yeni ve büyük hizmetler için yollara düşme vaktidir. Daha gelişmiş ve modern bir Çaybaşı hayaliyle çıktığımız hizmet yolculuğuna emin ve kararlı adımlarla devam edeceğiz inşallah.” Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Başkan Hilmi Güler’e teşekkür eden Karayiğit, “Bu anlamlı günde şahsımı büyük Ak Parti ailesine katılmamızı sağlayan başta Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere, Sayın Milletvekillerimize, İl Başkanımız Sn. Selman Altaş’a ve Büyükşehir Belediye Başkanımız Sn. Dr. Mehmet Hilmi Güler’e teşekkür ediyorum. 31 Mart 2024 seçimlerinde büyük teveccüh gösteren Çaybaşılı hemşehrilerime layık olmak için ter dökmek bizim için şereftir. Yeni bir yol, vizyon ve yepyeni bir Çaybaşı için, haydi Bismillah.”
23. yıldönümünü kutlayan AK Parti’de hareketli bir günü geride bıraktı. Ordu’nun Çaybaşı İlçesi Belediye Başkanı Mesut Karayiğit Ak Parti’ye geçti.

23. yıldönümü kutlayan AK katılan belediye başkanları ve milletvekillerinin isimleri belli oldu. 2 milletvekili ve 15 belediye başkanı AK Parti’ye geçti. AK Parti’ye geçenler arasında Ordu’nun Çaybaşı İlçesi Belediye Başkanı Mesut Karayiğit’te yer aldı.

31 Mart yerel seçimlerinde Yeniden Refah Partisi’nden % 51.23 oy alarak Çaybaşı Belediye Başkanı seçilen Mesut Karayiğit, bugün gerçekleştirilen törenle AK Parti’ye katıldı.

AK Parti’ye katılım rozetini Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın taktığı çiçeği burnunda AK Partili Mesut Karayiğit, ilk açıklamasını yaptı. Karayiğit, “Beden ölür, çürür, cana bakın siz. Kim kiminle yürür, ona bakın siz. Bırakın dönsün dönme dolaplar. Haktan hakikatten yana bakın siz. Kıymetli hemşehrilerim; Bugün itibarıyla siyaset hayatıma, 23. kuruluş yıl dönümünü kutladığımızı büyük AK Parti ailesinde, Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde devam etme kararı aldım.”

Katılım kararı tek başına almadığını söyleyen Karayiğit, “Bu kararı birbirinden kıymetli yol arkadaşlarımızla yaptığımız derin istişareler neticesinde almış bulunmaktayız. Artık yeni şeyler söyleme, yeni ve büyük hizmetler için yollara düşme vaktidir. Daha gelişmiş ve modern bir Çaybaşı hayaliyle çıktığımız hizmet yolculuğuna emin ve kararlı adımlarla devam edeceğiz inşallah.”

Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Başkan Hilmi Güler’e teşekkür eden Karayiğit, “Bu anlamlı günde şahsımı büyük Ak Parti ailesine katılmamızı sağlayan başta Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere, Sayın Milletvekillerimize, İl Başkanımız Sn. Selman Altaş’a ve Büyükşehir Belediye Başkanımız Sn. Dr. Mehmet Hilmi Güler’e teşekkür ediyorum. 31 Mart 2024 seçimlerinde büyük teveccüh gösteren Çaybaşılı hemşehrilerime layık olmak için ter dökmek bizim için şereftir. Yeni bir yol, vizyon ve yepyeni bir Çaybaşı için, haydi Bismillah.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve orducu.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.