CEMAL ENGİNYURT OĞLUNA KIZ İSTEDİ

Siyaset (Orducu) - Ordu Haber Ajansı | 06.08.2024 - 00:17, Güncelleme: 06.08.2024 - 00:17 5781+ kez okundu.
 

CEMAL ENGİNYURT OĞLUNA KIZ İSTEDİ

Enginyurt, oğluna kız istedi. Demokrat Partisi Genel Başkan Yardımcısı Cemal Enginyurt, bu akşam oğlu Alptürk’e kız istedi.
Enginyurt’un mutlu akşamı. Demokrat Parti Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili Cemal Enginyurt, oğlu Alptürk Enginyurt’a kız istedi. Ailesiyle birlikte kız istemeye giderken, sosyal medya hesabından bir fotoğraf paylaşan Enginyurt, “Kıymetli evladım Alptürk’e kız istemeye gidiyoruz. Allah’ım tamamına erdirsin.” dedikten sonra kız evine hareket etti. Kız istemede her iki aile mensuplarıyla birlikte yakın dostları da yer alırken, Cemal Enginyurt, Kıymetli evladım Alptürk’e Allah’ın emri Peygamber’in kavli ile Gülce kızımızı istedik. Allah tamamına erdirsin inşallah. Kıymetli evlatlarımın bahtları güzel olsun ömür boyu mutlu olsunlar inşallah.”
Enginyurt, oğluna kız istedi. Demokrat Partisi Genel Başkan Yardımcısı Cemal Enginyurt, bu akşam oğlu Alptürk’e kız istedi.

Enginyurt’un mutlu akşamı. Demokrat Parti Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili Cemal Enginyurt, oğlu Alptürk Enginyurt’a kız istedi.

Ailesiyle birlikte kız istemeye giderken, sosyal medya hesabından bir fotoğraf paylaşan Enginyurt, “Kıymetli evladım Alptürk’e kız istemeye gidiyoruz. Allah’ım tamamına erdirsin.” dedikten sonra kız evine hareket etti.

Kız istemede her iki aile mensuplarıyla birlikte yakın dostları da yer alırken, Cemal Enginyurt, Kıymetli evladım Alptürk’e Allah’ın emri Peygamber’in kavli ile Gülce kızımızı istedik. Allah tamamına erdirsin inşallah. Kıymetli evlatlarımın bahtları güzel olsun ömür boyu mutlu olsunlar inşallah.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve orducu.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.