DÜNYADA GÖRÜLECEK YERLER ARASINDA ORDU 6. SIRADA YER ALDI

Ordu Gündemi (Orducu) - Ordu Haber Ajansı | 26.10.2024 - 00:30, Güncelleme: 26.10.2024 - 00:30 870 kez okundu.
 

DÜNYADA GÖRÜLECEK YERLER ARASINDA ORDU 6. SIRADA YER ALDI

Uluslararası Seyahat Sitesi olan Lonely Planet'te 2025 yılında, dünyada gidilmesi geren 10 seyahat noktası arasında, Ordu ve Giresun’da yer aldı.
Almanya’da faaliyet gösteren “ZDF Heute Medya Kanalı”nın haberine göre, Uluslararası Seyahat Sitesi olan Lonely Planet'te yayınlanan 2025 yılında, dünyada gidilmesi geren 10 seyahat noktası arasında, Ordu ve Giresun 6. Sırada yer aldı. Ünlü dergi yeni yılda yapılacak seyahatlerde bölgelerden ülkelere ve şehirlere kadar 30 güzergâha yer verdi. Derginin güncellik, benzersiz deneyimler, ‘vay be’ faktörü ve sürdürülebilirlik kategorilerinde ilk 10 şehir arasında Ordu ve Giresun da yer aldı. Dünyanın önde gelen gezi sitelerinden Lonely Planet tarafından 2025 için sınıfının en iyilerinin yer aldığı seyahat listesi açıklandı. Independent'ın haberine göre Lonely Planet'ın 'Seyahatte En İyiler' listesinin 15. sayısında güvenilir seyahat rehberi, yeni yılda yapılacak seyahatlerde bölgelerden ülkelere ve şehirlere kadar trend olmuş 30 güzergâha yer verdi. İlk 10 şehir, ülke ve bölge; güncellik, benzersiz deneyimler, 'vay be' faktörü ve sürdürülebilirlik, toplum ve çeşitliliğe yönelik süregelen bağlılık gibi çeşitli kategorilere göre seçildi. En İyi 10 Bölge kategorisinde Giresun ve Ordu da yer aldı. Listede Ordu’da görülecek yerler arasında, son dönemde maden arama haberleriyle gündeme gelen Aybastı Perşembe Yaylası, Ünye Asarkaya Kent Ormanı, Çamaş Kanyonu, Ulubey Küpkaya Kanyonu, Boztepe, Karaoluk Şelalesi gibi Ordu’nun doğa harikası yerlerinden sadece bir kaçı yer aldı.
Uluslararası Seyahat Sitesi olan Lonely Planet'te 2025 yılında, dünyada gidilmesi geren 10 seyahat noktası arasında, Ordu ve Giresun’da yer aldı.

Almanya’da faaliyet gösteren “ZDF Heute Medya Kanalı”nın haberine göre, Uluslararası Seyahat Sitesi olan Lonely Planet'te yayınlanan 2025 yılında, dünyada gidilmesi geren 10 seyahat noktası arasında, Ordu ve Giresun 6. Sırada yer aldı.

Ünlü dergi yeni yılda yapılacak seyahatlerde bölgelerden ülkelere ve şehirlere kadar 30 güzergâha yer verdi. Derginin güncellik, benzersiz deneyimler, ‘vay be’ faktörü ve sürdürülebilirlik kategorilerinde ilk 10 şehir arasında Ordu ve Giresun da yer aldı.

Dünyanın önde gelen gezi sitelerinden Lonely Planet tarafından 2025 için sınıfının en iyilerinin yer aldığı seyahat listesi açıklandı. Independent'ın haberine göre Lonely Planet'ın 'Seyahatte En İyiler' listesinin 15. sayısında güvenilir seyahat rehberi, yeni yılda yapılacak seyahatlerde bölgelerden ülkelere ve şehirlere kadar trend olmuş 30 güzergâha yer verdi.

İlk 10 şehir, ülke ve bölge; güncellik, benzersiz deneyimler, 'vay be' faktörü ve sürdürülebilirlik, toplum ve çeşitliliğe yönelik süregelen bağlılık gibi çeşitli kategorilere göre seçildi. En İyi 10 Bölge kategorisinde Giresun ve Ordu da yer aldı.

Listede Ordu’da görülecek yerler arasında, son dönemde maden arama haberleriyle gündeme gelen Aybastı Perşembe Yaylası, Ünye Asarkaya Kent Ormanı, Çamaş Kanyonu, Ulubey Küpkaya Kanyonu, Boztepe, Karaoluk Şelalesi gibi Ordu’nun doğa harikası yerlerinden sadece bir kaçı yer aldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve orducu.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.